Xtratime Community banner

OT. Football Quiz !

7.5K views 252 replies 12 participants last post by  Albion  
#1 · (Edited)
Me qen se ne dimer s'kemi shume per tu diskutuar rreth futbollit shqiptar apo aj International, dhe per me mbajt gjalle ket forum. Deshta e qel ni Quiz! Tregom ne qofse keni deshire me mar pjese, dhe ne qofse keni deshire me ndrru pak prej regullave. Si prsh. ne vend qe te shtrohen pyetjet veq per futbollin shqiptar, me lan ne futbollin ne pergjithsi. :)

Regullat jon t'thjeshta:

- Dikush e qet pyetjen e pare.
- Aj qe pergjigjet drejte i pari ne pyetje, e qet pyetjen e ardhshme
- Pyetjet duhet te ken lidhje me futboll, posaqerisht futbollin shqiptar. Mbrenda aty tulifar pyetjesh mundesh mi qit.
- Aj qe e ka shtru pyetjen duhet sa ma shpejt me konfirmu ne qofse dikush u pergjigj. Edhe me qit tabelen e tegjith atyre qe kan pike dhe kush ka mese shumti.
- 1 pike per gjdo pergjigje t'drejt.
- Nese pergjigja pranohet apo jo, kjo varet krejt nga aj qe e ka shtru pyetjen, po ne qofse eshte shume afer. Mundet me pranu. Perndryshe edhe ndonje ndihme t'vogel mundet me dhan ne qofse shkon shume larg.
*- Aj qe u pergjigj sakte ne pyetjen e kaluar dhe e shtron pyetjen, ska drejt mu pergjigj as ne pyetjen e atij tjeter. Po duhet me prit 2 her.

#4 ·
Ilirian said:
Moment
Me qellu 2 veta online i mbledhin krejt piket. Qka me bo tash na tjeret qe nuk qellojm online.
Propozoj me ja fillu edhe nihere.
Mire e ka une kisha propozu me ba nje list e me shku sipas listes psh

1 Albanian
2 Drenica
3 Ilirian
4 Albion
5 Arsenal

dmth une dhe Drenica nuk kemi drejt me postu pergjigje deri sa tna vjen reni prap ehde ato antart qe se din pytjen le tregojn nuk e dimi qe me ja shlu renin antarit tjetr

#5 ·
Ok. Po nuk dmth. qe i mbledhim tegjithe sepse kto pyetje mund te jen te veshtira:).. edhe kaniher veq ndonjeri i gjen pergjigjet e sakta. Si do qoft, ne qofse keni deshir mja nis prej fillimit ket e bejme. Jemi te hapur me me shume sygjerime, kryesorja eshte qe i kuptoni regullat ;)

Tash kush eshte per vazhdim? e kush eshte per mja nis prej fillimit?

#6 ·
Albanian said:
Mire e ka une kisha propozu me ba nje list e me shku sipas listes psh

1 Albanian
2 Drenica
3 Ilirian
4 Albion
5 Arsenal

dmth une dhe Drenica nuk kemi drejt me postu pergjigje deri sa tna vjen reni prap ehde ato antart qe se din pytjen le tregojn nuk e dimi qe me ja shlu renin antarit tjetr
Ky eshte nje propozim i mire ama, ather njoni duhet me prit ni kohe te gjate. Ne qofse aj qe e ka rrendin nuk e din...

Me mire eshte ndoshta qe aj qe u pergjigj sakte ne pyetjen e kaluar dhe e shtron pyetjen, ska drejt mu pergjigj as ne pyetjen e atij tjeter. Po duhet me prit 2 her...

#7 ·
Une po them prej fillimit :)
Po mbasi jena shqiptar, dy veta mirren vesh ne msn, hin njejten kohe ktu edhe i bejn pytje njani-tjetrit, i marrin krejt piket.
Duhet me bo nifar liste te antarve qe marrin pjese edhe mu pergjigj me rend, nese mungon njani ateher ai perfundi vazhdon, e kshtu me rradhe.
Pra: Drenica, Albanian, Ilirian

#12 ·
Po ja nisim bre, llogariti qe krejt antart jan IN

Albion
Albanian
Drenica
Ilirian
Dardanian
Arsenal
Korcari
etj etj

Kushdo le te pergjigjet, me randsi me ndjek rregullen e thjesht:

"Antari X e bon ni pytje, Y pergjigjet sakt dhe bon pytjen e re. Antari X nuk ka drejt mu pergjigj meniher, por duhet dikush tjeter"