Kleo stigao u Beograd
Brazilac Kleo, zvezda prelaznog roka u Srbiji, stigao je u sredu u Beograd kako bi potpisao ugovor sa Partizanom.
Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde potvrdio je za 'Sport' da su pisanja beogradske štampe bila istinita. "Dolazim u Partizan. Profesionalac sam koji živi od fudbala, a fudbalski putevi su ponekad čudni. To svako mora da shvati", rekao je Kleo.
Brazilski mediji posvetili su poslednjih dana mnogo pažnje pretnjama od strane navijača Crvene zvezde Kleu. Brazilac ipak ne dolazi u Beograd sa strahom.
"Pregovore sa Partizanom počeo sam tek kada su mi iz Zvezde saopštili da na mene ne računaju i da ih jedino zanima da u klubu ostanu Parker i Isah. Prema tome, tek kada je klub sa beogradske Marakane kazao da mu nisam potreban počela je priča vezana za Partizan. A što se tiče navijača Zvezde, stvarno nemam strah od njih, jer sam 'crveno-beli' dres nosio časno i uvek sam ih poštovao."
Osnovni razlog zašto Kleo nije stigao na početak priprema 'crno-belih' ne ležiu objašnjenju da su 'pregovori u poodmakloj fazi', već se isključivo radi o tehničkoj stvari vezanoj za pasoše članova njegove porodice.
Kleverson Kordova je postao prvi fudbaler posle 21 godine koji je 'crveno-beli' zamenio 'crno-belim' dresom. Poslednji igrač koji je iz Zvezde prešao u Partizan bio je Goran Milojević daleke 1988. godine.
Extra :thumbsup:
In some-what related news, Obradovic might be staying after-all. The club refuses to let him go for anything less than 5 million Euros. I just wonder how much an injury during the U21 championships will have hurt his stock. I know he might join the team as soon as Friday, but having been out for so long you got to think the guy is rusty and will take some time to get back into the swing of things. Well, too bad for him, but maybe good for the club and us? As harsh as that may sound..
srb, we begin in early July. It may be a crazy busy month with 4 European matches (2nd and 3rd round) played in a month's time!
slobo, thanks for the well wishes, while some may possibly be drawing Real Madrid this year, others are wary of Sevojno..