Xtratime Community banner

ECQ2008: Albania - Slovenia 24.03.07

12K views 380 replies 31 participants last post by  Madman  
#1 ·
Image

Date: 24/03/2007
Game: Albania - Slovenia
Venue: Loro Borici
Time: 17:00
Place: Shkoder

#9 ·
Alban Bushi,Hamdi Salihi, Jahmir Hyka, and Altin Lala have all gotten the invitation for the upcoming games so far. Im wondering whats taking so long for Cana and Bogdani. Do you guys think Berisha will get called up??

#12 ·
Korcari45 said:
Alban Bushi,Hamdi Salihi, Jahmir Hyka, and Altin Lala have all gotten the invitation for the upcoming games so far. Im wondering whats taking so long for Cana and Bogdani. Do you guys think Berisha will get called up??
Berisha is the most talented Albanian we have out there IMO. He is in a really sad situation right now, but we all know what capacity the guy has. And if he has the right development i believe that after Cana we will have a international striker with class with Berisha.

I would like Baric to give him a call, to strength his moral somehow and maybe give him a chanse so he might prove himself for both Baric and Stevens.

#13 · (Edited)
I expect these strikers: Salihi, Bogdani, Kapllani, Tare, Berisha, Bushi. It would be insane to leave Berisha out, just because he's not playing for Hamburg lately doesnt mean he shouldnt be invited, if thats a reason to be considered than Tare is the one who should be left out long time ago.

#16 ·
Albion said:
I expect these strikers: Salihi, Bogdani, Kapllani, Tare, Berisha, Bushi. It would be insane to leave Berisha out, just because he's not playing for Hamburg lately doesnt mean he shouldnt be invited, if thats a reason to be considered than Tare is the one who should be left out long time ago.
agree.. at this moment we need Berisha way more than Tare but the new Hamburg coach is screwing him up big time

I say we play with 3 strikers since we have so many

Bogdani -----Bushi(salihi)-----Kapllani

#17 ·
Baric wont play with 3 strikers, at least not from the beggining, its diffrent if we'r chasing the result.
If the two starting strikers are to be selected based in their recent form, than Bogdani and Kapllani should be in front, but you never know with our team, there are to many people making pressure on Baric about the selection.

#18 ·
Federata Shqiptare publikoi çmimet e biletave për ndeshjen ndërkombëtare me Slloveninë, takim që do të luhet në stadiumin “Loro Boriçi” të Shkodrës, më datë 24 mars 2007, ora 17:00.

Çmimet janë më të larta se ato që u vendosën në ndeshjen miqësore kundër Maqedonisë (0-1, 7 shkurt 2007), por gjithsesi më të lira se ato që kanë qenë në ndeshjet e zhvilluara në Stadiumin Kombëtar “Qemal Stafa”. “Çmimi i biletës për tribunat kryesore është 1500 lëkë, për ato përballë 1000 lekë dhe për ato harkore 500 lekë”, u shpreh zëdhënësi i FSHF-së, Lysjen Nurishmi për Albania-sport.com.

#21 ·
Po ne krahasim me ndeshjet e kualifikimeve te mehershme? Se ndegjova se kunder Rumanise ishin kon tepër te shtrenjta. A i kan liru veq pak tash? a u rikthy aj qmim pak ma i volitshem qe ka qen?

#22 ·
Drenica said:
Po ne krahasim me ndeshjet e kualifikimeve te mehershme? Se ndegjova se kunder Rumanise ishin kon tepër te shtrenjta. A i kan liru veq pak tash? a u rikthy aj qmim pak ma i volitshem qe ka qen?

Kunder Rumanis i paten ngrit qmimet, tash jan kthy t'ma hershmet. Tash sdi a m'kujtohet saktsisht, kunder Rumanis, kena pas pagu diku rreth 16 euro per tribunen D3 (dmth qe osht ngjitur me at kryesoren D2)

#23 ·
Ishalla osht hajr, se per ket ndeshje jam shume pesimist :scared:
Lojtart e kombetares po bojn BUM neper ekipe te veta po kur po lujne bashke ne Kombtare shume dobt, pa kurrfar vullneti, shume jam ftof:cry:

#25 ·
Drenica said:
'Baric u ka derguar ftesat shtate sulmuesve' - Sport Ekspres.

Xhevair Sukaj do vij ne vend te Muratit (Me duket se kan per ta perdorur ne mesfushe) dhe Igli Tare eshte lene jashte kombetares ja dhe lexoeni.

Igli Tare, jashtë kombëtares

Igli Tare, kapiteni i kombëtares kuqezi, do të jetë jashtë për ndeshjet e rradhës me Slloveninë dhe Bullgarinë. Ky ka qenë lajmi që është bërë i ditur nga burime të sigurta pranë stafit teknik të skuadrës, që ende nuk e ka bërë zyrtar një gjë të tillë, pasi lista nuk është shpallur. Mosaktivizimi i sulmuesit shtatlartë në rradhët e Lacios dhe minutat e pakta të tij në fushën e blertë, kanë sjellë një vendim të tillë nga ana e trajnerit kroat Oto Bariç. Një lajm i tillë është i pazakontë, për vetë kontributin e tij te kuqezinjtë, i cili për duhet thënë se është mjaft i madh. Ai prej një dekade ka qenë një nga pikat kryesore të sulmit me 68 ndeshje të luajtura dhe me 10 gola të shënuar. Një nga arsyet e mësuara për mospërfshirjen e tij është dhe forma mjaft e mirë e katër sulmuesve të tjerë, Kapllani, Bogdani, Salihi e Bushi. Ata jo vetëm po paraqiten shkëlqyeshëm në skuadrat e tyre, por edhe po shënojnë nga java në javë.