Xtratime Community banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
6,820 Posts
Discussion Starter #1
Owen i samtaler med Liverpool
Vi har sterke indikasjoner på at Michael Owen i ettermiddag sitter i samtaler med Liverpool-ledelsen. Hva det fører til, gjenstår å se. Ung waliser fikk kontrakt med Liverpool.

Av Einar Kvande

Etter det vi har grunn til å tro er Michael Owen i samtaler med Liverpools ledelse nå i ettermiddag. En eventuell overgang til Liverpool avhenger som kjent i sterk grad av Real Madrids velvilje, men Owen skal i følge våre kilder være rimelig optimistisk med tanke på at han kan returnere til England før transferdeadline. Hans foretrukne destinasjon er helt klart Liverpool, selv om Newcastle fortsatt ikke har kastet inn håndkledet i kampen om spillerens signatur.

Calliste fikk kontrakt
Den Cardiff-fødte angriperen Ramon Calliste har skrevet under en ettårskontrakt med Liverpool, melder South Wales Echo. Waliseren ble frigitt av Manchester United i sommer, etter at han ikke klarte å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen på Old Trafford etter å ha gått gradene i klubbens ungdomssystem.

Waliseren, som fyller 20 år i desember, gjorde ett mål for Liverpool i forrige ukes reservelagskamp mot Newcastle, og skal ha imponert under sin prøveperiode på Melwood. Oppgjøret på Racecourse Ground i Wrexham endte som kjent med 2-2 og poengdeling.

Kontrakten skal for øvrig inneholde en opsjon om ett års forlengelse for 19-åringen, som takket nei til kontrakt med Colchester United fordi han ville prøve lykken hos en større klubb. Calliste har også prøvespilt med Barnsley og Bristol City i sommer, men ingen av klubbene hadde råd til å innfri spillerens betingelser.

Calliste har flere landskamper på aldersbestemte lag for Wales, og fikk seks kamper for Manchester Uniteds reservelag i fjor.29.08.2005 15:35
 

·
Registered
Joined
·
16,376 Posts
It's Norwegian.

It says that Michael Owen is in transfer talks with Liverpool today. It goes on to say that Liverpool is his preferred destination, but that Newcastle are still interested and that it's also up to Real Madrid who the player gets sold to.

The second part says that the Cardiff born Ramon Calliste has signed for Liverpool. The player will be 20 in december.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top