Xtratime Community banner

1 - 20 of 162 Posts

·
Registered
Joined
·
13,397 Posts
We should do this week in and week out, anybody got Myrtaj's?
 

·
Registered
Joined
·
10,562 Posts
Drenica :thumbsup:

great goal, and far as I understand italian this was 1st Verona's win against Torino after 8 years :eekani:
 

·
Registered
Joined
·
345 Posts
Drenica,hallall! :thumbsup:
 

·
Registered
Joined
·
3,943 Posts
Discussion Starter #6
Thaught that it maybe would be good to relive this thread.

For all of you who don't know, you may watch the highlights of both the Albanian and the Kosovar league every week at www.futbolli.com
 

·
Registered
Joined
·
1,733 Posts
Filma Shqiptar

http://albanianspace.com/filma/nentori2

Ky filem eshte filmi qe me pelqen me shum. Po mos e keni pare duhet ta shikoni sidomos ata qe e kan ndar shqiperin me kosoven dhe e quajn si dy shtete. Ajo esht nje shtet dhe duhet ta kemi ne zemer si te gjith shqiptare sakrificat dhe gjakun qe eshte derdhur per ato toka dhe jo per te krijuar dy shtete apo 4 por nje shqiperi. Ky filem me ngjeth mishin kur e shikoj dhe mendjen e njerzve si kan qene dhe si gjykojne tashi. Shikoheni deri ne fund perse quhet Nentori i dyte. dhe duhet ta lidhim besen gjende qe ta regullojm jo vetem interesat e nje shteti dhe nje politikani por te te gjith shqipris. Po vuajti populli shqitar ne kosove ta heqim dhimbjen dhe shqiptaret nga tokat e tjera shqiptare dhe po vuajti populli shqiptar nga Shkodra Manastiri dhe Janina ather ta ndjene dhimbjen dhe shqiptaret e kosoves. Kaq kam te them. Mi mbushi syt me lot ky film dhe sa her e shikojm.

Duhet ta shikosh ne internet explorer me duket jo ne firefox.
 

·
Registered
Joined
·
370 Posts
per te gjithe ju qe jeni n'prishtine.

prej dites se hene 16/tetor/2006 ne kino ABC do te shfaqen te gjithe filmat shqiptar te bere ne 6 vitet e fundit.

une personalisht i kom pa te gjithe vetem ju kisha preferu edhe juve me shku sepse defenitivsh disa prej tyre jane perfekt.

disa prej tyne jane:

1 parullat (sllogans)
2 leter ere
3 i dashur armik

etj.
 

·
Registered
Joined
·
1,733 Posts
I want to watch "Etjeve Te Kosoves" I Seen on Top-Channel that this movie was really good and they gave it high rating. excellent acting by the actors it talks about Post 1999 Kosova.
 
1 - 20 of 162 Posts
Top