Xtratime Community banner

12061 - 12080 of 12138 Posts

·
Registered
Joined
·
16,152 Posts
Alexandru Tirlea (19, RB, Real Madrid) is going on loan to Salamanca in the Spanish third division.

Apparently Pascanu is close to being loaned out to a Championship team
Well, I hope playing senior football is the priority for Tirlea

Pascanu? IDK, he is so underrated, but it can be a good start
 

·
Registered
Joined
·
69,625 Posts
Contra about Cristian Manea:

„Manea nu are nicio ofertă clară în acest moment. El se antrenează prin parcuri. Aparține de un fond de investiții. Din ce am înțeles, vorbesc mereu cu el, acest fond caută îl dea tot împrumut, dar e greu. E în ultimul an de contract. E puțin dezamăgit, mai ales după turneul european bun pe care l-a făcut. E o situație care ne depășește și pe noi.

Poate el nu știe toate lucrurile. Eu am informații că e posibil să se rezolve situația lui, dar e foarte în urmă cu pregătirea fizică. Are ceva oferte din afară. Ceva dim Italia sau Belgia”, a declarat Cosmin Contra la TV Digi Sport.
"Era un pic dezamăgit după Campionatul European făcut pentru că nu s-a găsit o soluţie pentru el. Am înţeles că a vorbit cu un preparator fizic şi are un program de antrenament. Nu ştiu de ce nu-l foloseşte Apollon. Am înţeles că are nişte oferte din străinătate şi sper să se rezolve săptămâna asta. Are din Italia, Belgia ceva."
 

·
Registered
Joined
·
16,152 Posts
Hagi's maneuver in his transfer is still hurting his career. Incredible he isn't sold. This was the ideal time to get a good transfer, I hope it is solved
 
12061 - 12080 of 12138 Posts
Top