Xtratime Community banner
1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
36,402 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Tomislav Mariæ, hrvatski internacionalac i napadaè Wolfsburga izrazio je svoje nezadovoljstvo zbog toga što ga je izbornik Mirko Joziæ izostavio sa spiska za Svjetsko Prvenstvo u Japanu i Južnoj Koreji.

Joziæ je umijesto Mariæa koji je ove sezone apsolutno blistao i u sedamnaest odigranih utakmica postigao trinaest golova u Bundesligi, pozvao Boška Balabana, koji je odigrao samo osam poloviènih utakmica u engleskoj Premier Ligi i nije se nijedanput upisao u listu strelaca.

Na sve to Mariæ je rekao:

"Moram priznati da sam veoma razoèaran. Ako je izbornik Joziæ znao da neæu biti na spisku momèadi za svjetsko prvenstvo nije me trebao ni zvati na prijateljsku utakmicu protiv Maðarske."

"Igrao sam samo jedno poluvrijeme, samo da bi se znalo da sam obukao hrvatski dres, i to me boli. U Njemaèkoj su vrlo zadovoljni sa mnom i nadam se da æe i u Hrvatskoj jednog dana biti takoðe."

"Postigao sam èetiri gola protiv Schalke 04, dva gola protiv Bayer Lverkusena, strijelac sam bio i protiv Borussije Dortmund, ali oèigledno Bundesliga nije dovoljno jaka za izbor izbornika Joziæa."

"No ovo je njegov izbor, ja æu se truditi da održim svoju formu i nastaviæu da dajem golove," zakljuèio je napadaè Wolfsburga, koga su doslovce molili èelnici Njemaèkog saveza da uzme njihov pasoš i nastupa za njih na svjetskom prvenstvu.

Zaista velika šteta, zbog ne pozivanja Mariæa, mogao je mnogo toga da uèini, i imao je želju za time.


------------------------------------------------------------------------------

I feel sorry for Tomislav, on one hand, this is a decision Jozic made, and due to him having no experience I expected it. On the other, it's a HUGE blow to Croatia's top goalscorer in leagues outside the domovina.

I sincerely hope to see Tomo in the Euro qualifiers, and him keeping his form for his club.
 

·
Registered
Joined
·
2,690 Posts
blah... Olic is so full of experience... its radiating from him like heat does from the sun
 

·
Registered
Joined
·
36,402 Posts
Discussion Starter · #3 ·
heh, you got a point.
 

·
Keyboard Hero
Joined
·
8,368 Posts
Jozic will be kicking himself if we do have a problem with goals in the Orient and Maric later proves to be a bona fide goalscorer in the Euro qualifiers.
 

·
Registered
Joined
·
1,039 Posts
Ero, jebote, why did you have to post this article? :( :( :depress:

i was just getting over it and i had to read what he said. In fairness, he should have been given 90 minutes against Hungary. But maye Jozic needed an excuse not to pick him over Balaban but tie him up for the euro qualies (which i'm sure he will feature in). jebiga, i like how he finished by saying that he'll try to keep his form and keep scoring goals. Great attitude.
 

·
Keyboard Hero
Joined
·
8,368 Posts
LOL
:howler:
 

·
Registered
Joined
·
36,402 Posts
Discussion Starter · #10 ·
lol. :D
 
G

·
NO - Tomislav Maric in Korea/Japan!

I think Bosko Balaban has a right to be on the Croatian National Team for the trip to Korea/Japan. Balaban, was Croatia's top goal scorer for the qualifications - WC 2002. Tomislav Maric is playing well in Germany, but his injury's has kept him out of top form, and didn't have any good games with Hrvatska to give him a spot on the Croatian National Team. Maric if still scoring goal's next season in Germany will be on his way for Hrvatska in the qualification's - European Championship.
 

·
Registered
Joined
·
3,707 Posts
I agree with Vitez,

I also believe that Balaban wont get cut from the squad either.
 

·
Registered
Joined
·
3,271 Posts
Who will get the cut then?
Olic?
Guy's got no experience!
Igor Cvitanovic scored who know how many goals in Croatian National Chamoinship,but didn't get the chance in the world cup and qualifiers as well.
Suker?
Or,Vlaovic?
Boksic is up front to score and remember this name,Rapajic!!!
History is about to be written again.

Later,bitches...
 

·
Registered
Joined
·
1,039 Posts
i watched the Bundesliga highlights...man, Maric should be in the sqaud. Sukers' first goal was nice aswell. great finish.
 

·
Registered
Joined
·
36,402 Posts
Discussion Starter · #15 ·
Napadaè koji je ove sezone "poludio". Izrazita agresivnost i osjeæaj za loptu promovirale su ga u jednog od najubojitijih napadaèa Bundeslige.

Tekuæa sezona

U njemaèkom Wolfsburgu, klubu sredine ljestvice Bundeslige, Mariæ igra odlièno. U èetiri utakmice za redom zabio je dva puta i tako postao najboljim strijelcem momèadi. Nažalost, na jednoj utakmici slomio je rebro što ga je dosta izbacilo iz takta.

Uloga na SP

Spomenuta ozljeda upropastila je Mariæev debi protiv Bugarske u Rijeci. Pozivnica je tu, hoæe li uæi u formu prije prvenstva veliko je pitanje

-----------------------------------------------------------------------------


Tomislav, the victim of a bad coaching decision :(

I feel for this man.
 
1 - 15 of 15 Posts
Top