Xtratime Community banner
1 - 20 of 206 Posts

·
Registered
Joined
·
59,739 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Pascal B to link up with Henrik Larsson?
Bosschaart op proef bij Helsingborgs IF

Pascal Bosschaart mag proberen een contract te verdienen bij Helsingborgs IF. De verdediger van ADO Den Haag is door de Zweedse club uitgenodigd voor een stage, meldt De Telegraaf.

De 28-jarige verdediger/middenvelder traint de komende week mee met de selectie van Helsingborgs IF. Indien Bosschaart de technische staf van de Zweedse club weet te overtuigen kan hij een contract ondertekenen voor één jaar.

De oud-Feyenoorder werd recent door trainer André Wetzel teruggezet naar het tweede elftal van de club uit de Residentie.
 

·
Registered
Joined
·
59,739 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Midfielder I believe

*Striker alert* for those with no money

Anders Oper'll be allowed to leave Roda on a free in the summer after they failed to offer him a new contract. The same is likely to happen too with Bodor.
 

·
Registered
Joined
·
59,739 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Another Feyenoord reject for NAC?

Personally wish he'd stay at ADO. More the club for him :strong:
Interesse NAC Breda streelt Danny Buijs

11/03/2009 09:30

Danny Buijs heeft een eerste informeel gesprek gevoerd met NAC Breda. De 26-jarige middenvelder van Feyenoord, die het seizoen op huurbasis afmaakt bij ADO Den Haag, is aan het einde van het seizoen transfervrij.

'Het klopt dat ik gesproken heb met NAC Breda', zegt Buijs deze week in Voetbal International. 'Maar het is niet zo dat we al in verregaande onderhandeling zijn, of zo. De club heeft haar plannen ontvouwd, meer eigenlijk niet. Het was een goed, maar informeel onderhoud. Ik heb NAC gezegd dat de interesse me streelt.'

'Voorlopig wil ik me eerst concentreren op ADO Den Haag', aldus de huurling. 'Ik hoop zo snel mogelijk veilig te zijn met die club, pas dan komt mijn toekomst ter sprake. Bovendien lijkt het me niet meer dan netjes als ADO ook de kans krijgt een goed verhaal te vertellen. En daarnaast heb ik een buitenlands avontuur ook nog steeds niet uit mijn hoofd gezet. Dus de volgorde is simpel: eerst handhaving met ADO, daarna mijn nieuwe club.'

Buijs kwam aan het begin van het seizoen niet aan spelen toe bij Feyenoord. In januari maakte hij de overstap naar Den Haag. Voor ADO kwam de middenvelder inmiddels vijf keer in actie en scoorde hij één keer.
 

·
Registered
Joined
·
59,739 Posts
Discussion Starter · #7 ·
'Vitesse kan Nilsson voor 1,5 miljoen euro overnemen'

Datum: 16-mrt-2009 13:30

Vitesse kan Lasse Nilsson (foto) voor ongeveer anderhalf miljoen euro overnemen van AS Saint-Étienne, zo meldt De Gelderlander. De Zweedse aanvaller, die tijdens de winterstop op huurbasis overkwam van de Franse club, wil zelf graag in Arnhem blijven. Wel vindt de oud-speler van onder andere SC Heerenveen dat Vitesse hem binnenkort duidelijkheid moet verschaffen. ‘Eind april wil ik weten waar ik aan toe ben.’

De transfersom zou voor de Arnhemse eredivisieclub nog een struikelblok kunnen vormen. ‘Ik wil niets zeggen over bedragen,’ aldus Nilsson. ‘Ik weet wel dat ik graag hier wil blijven. Ik wil niet terug naar Saint-Etienne. Maar als dat moet, dan doe ik dat. Ik heb immers nog een contract van twee jaar bij de club. Als Vitesse nee zegt, dan zal ik mijn zaakwaarnemer zeggen iets anders te zoeken.’
Probably would become the 2nd Danko with him leaving for PSV, Ajax, Feyenoord or AZ after a year.

Hope if he goes, that he realizes that Vitesse should be the club for the rest of his life if he indeed wants to continuing getting pleasure from the game.
 

·
Registered
Joined
·
59,739 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Already a few days old but might as well add it too:
Dries Mertens voor vijf jaar naar FC Utrecht

Dries Mertens speelt de komende vijf jaar voor FC Utrecht. De Belgische voetballer komt na dit seizoen over van AGOVV, waar hij sinds 2006 speelt. “Het was altijd mijn wens om de overstap te maken naar FC Utrecht. Een super mooie club”, aldus Mertens.
FC Utrecht is met AGOVV en Mertens tot een akkoord gekomen en na de medische keuring tekent hij een contract voor drie jaar met een optie voor FC Utrecht om nog twee seizoenen te verlengen. “Hij is een jongen die op diverse posities inzetbaar is. Als linksbuiten, maar ook achter de spitsen”, zegt trainer Ton du Chatinier. “In de eerste divisie steekt hij er, qua niveau, echt bovenuit. Dries is een technische en balvaardige speler met scorend vermogen. Ondanks zijn beperkte lengte is hij bovendien een goede kopper.”

“Wij hebben het gevoel dat Dries helemaal bij FC Utrecht past”, aldus voorzitter Jan Willem van Dop. “ Het is daarom ook prettig dat we hem voor een langere periode hebben kunnen vastleggen. Een speler die ons er echt van heeft overtuigd dat hij graag voor ons komt spelen. Er was veel belangstelling voor Dries, maar hij heeft zelf voor ons gekozen.”

Dries Mertens speelde in zijn eerste seizoen bij AGOVV een bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. “Het was mijn eerste ervaring in een groot stadion”, blikt hij terug. “De club maakte toen al een hele goeie indruk op mij. Dan is het natuurlijk leuk als ze je graag als speler willen aantrekken. Het gesprek met de voorzitter en de trainer gaf veel vertrouwen. FC Utrecht is een club waar ik me goed verder kan ontwikkelen.”

Mertens kwam in 2006 voor het eerst uit voor AGOVV. Sindsdien speelde hij er 103 competitiewedstrijden in de Jupiler Leaque, waarin hij 27 doelpunten maakte. Vorig seizoen scoorde de Belg vijftien keer in 38 wedstrijden. Dit seizoen staat de teller op tien doelpunten. Mertens ontving vorig jaar prijzen als grootste talent van de Jupiler Leaque en als allerbeste speler in die competitie.
Cedric vd Gun replacement I guess.

No idea what his level is but it doesn't sound bad
 

·
First Place winner, March 2009 Photo Contest
Joined
·
2,969 Posts
Is the interest serious on this date?
I don't know.
Probably it's the usual media exaggeration which always takes place if a club is sending scouts to monitor a player.
For the upcoming season, we are looking for a defender, a striker and a creative attacking midfielder. Our main target for the creative part is Gladbachs Marko Marin, maybe Elia is a possible alternative if the deal with Marin fails.
 

·
Registered
Joined
·
59,739 Posts
Discussion Starter · #15 ·
A few seasons ago, Yakubu IIRC could have gone for good money. Forgot to who it was

Stevanovic has indeed done well since his arrival
STEVANOVIC DEFINITIEF VITESSENAAR, YAKUBU VERTREKT 01-04-2009

Vitesse is erin geslaagd het aflopende contract van Dalibor Stevanovic om te zetten in een tweejarige verbintenis. De Sloveen kwam in de winterstop naar Arnhem en maakte direct indruk. Vitesse heeft de middenvelder nu definitief overgenomen van Maccabi Petach Tikva en kwam met Stevanovic een contract voor twee seizoenen overeen (30 juni 2011).

Technisch directeur Marc van Hintum:”We zijn heel blij dat we Dado nu al hebben kunnen verlengen, want de meerwaarde van deze speler voor Vitesse staat buiten kijf.”

De huurcontracten van Nicky Hofs (Feyenoord), Jeroen Drost (sc Heerenveen) en Lasse Nilsson (Saint Etienne) lopen na dit seizoen eveneens af. Wil Vitesse de koopopties in de contracten van Drost en Nilsson lichten, dan dient Vitesse dit respectievelijk voor 15 april en 15 juni te laten weten aan de clubs waar deze spelers onder contract staan.

Van Hintum: “Ten aanzien van Drost moet nog worden gesproken met Heerenveen en wat Nilsson betreft hebben we nog tijd. Daar gaan we wat later mee aan de gang. Nicky Hofs is een ander verhaal. Daar heeft Vitesse geen invloed op, omdat Feyenoord bepaalt. Maar laat duidelijk zijn dat we Nicky er graag bij houden.”

Vitesse heeft besloten de aflopende contracten van Imad Azaoum (Jong Vitesse), Jaime Bruinier (verhuurd aan AGOVV), Cees Keizer (verhuurd aan FC Zwolle), Rihairo Meulens (verhuurd aan FC Dordrecht), Abubakari Yakubu en Sébastien Sansoni niet te verlengen. In het geval van selectiespeler Sansoni is er mogelijk sprake van nog niet verlengen. Formeel moeten aflopende contracten namelijk voor 1 april worden opgezegd. Na die datum staat het club én speler vrij met elkaar of, in het geval van de speler, met andere clubs te praten.

Technisch directeur Marc van Hintum: “Op dit moment bieden wij Sansoni geen nieuw contract aan, maar wat niet is kan nog komen. Ten aanzien van Yakubu is het besluit wel definitief. Yakubu heeft veel voor de club betekend, binnen en buiten het veld. Maar hij komt te weinig aan spelen toe om hem een nieuw contract aan te kunnen bieden. Dan moet je helaas afscheid nemen.”

De optie in het contract van Wiljan Pluim (Jong Vitesse) is gelicht. Dit betekent dat de middenvelder in elk geval tot en met 30 juni 2010 aan Vitesse is verbonden.
 

·
First Place winner, March 2009 Photo Contest
Joined
·
2,969 Posts
Elia is on the same level as Castelen btw. So I wouldn't say that he could be your creative man. Just a winger who looks good when in form.
Why should any team then pay 10 Mio for him :D ??

As mentioned i cannot judge this player at all but i don't think that our management would pay a huge fee for such a player.
 

·
Registered
Joined
·
59,739 Posts
Discussion Starter · #19 ·
A forward and much wanted one too. Possible long term replacement for N'Kufo.

As I hardly watch the highlights these days, what type of player is he? targetman? link-up man? sprint athlete?
 

·
Registered
Joined
·
23,835 Posts
I hardly see him play either. He looks a younger version of his brother. Only Luuk plays as a striker then. In a debutseason and especially playing for De Graafschap it's hard to say if he's a real goalscorer or not.
 
1 - 20 of 206 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top