Xtratime Community banner

41 - 58 of 58 Posts

·
Registered
Joined
·
6,926 Posts
Discussion Starter #41
nina said:
Noone mentioned ZZ's drunk&driving episode? :rollani:
It's just too stupid! What one does in his free time is his own business.:stuckup: Of course being a public figure and all gives another dimension to the matter. I find it tasteless though.
 

·
Registered
Joined
·
6,926 Posts
Discussion Starter #43
NZS said:
What happened?? Is he alright :eek: :depress:
:D Don't worry dude, he's allright! He was just cought drunk & driving in Portugal, when he was tested to have 1.88 promille of alcohol in his blood. Well concidering he's from Štajerska that's not even that much.:howler: :D
 

·
Registered
Joined
·
6,926 Posts
Discussion Starter #45
Šiljakov šesti

Slovenski reprezentanèni napadalec Ermin Šiljak še naprej blesti v azijski Ligi prvakov, saj je dosegel že svoj šesti gol v tem tekmovanju.

Ermin Šiljak je na klubski sceni še vedno v odlièni formi. Blesti namreè v azijski Ligi prvakov, v kateri se je s svojim klubom Dalian Shide pomeril z indonezijskim prvakom Makasaarijem. Na prvi tekmi so Kitajci zmagali z 1:0, uspešnejši pa so bili tudi na drugi in slavili z 2:1. Povedli so sicer gosti (strelec Brazilec Ronaldo), toda Šiljak in soigralci so poskrbeli za preobrat. Za 1:1 je zadel prav Ermin (njegov šesti gol v Ligi prvakov!), za drugega pa je podal in tako sklenil odlièen nastop. Zmaga Daliana je sicer manjše preseneèenje, saj so Kitajci igrali brez kopice igralcev prvega moštva.

Ker je Dalian v skupini F dobil vsa štiri uvodna sreèanja, za napredovanje v naslednji krog potrebuje le še toèko. Naslednjo tekmo bodo Kitajci igrali 4. maja proti klubu Krung Thai Bank.
 

·
Registered
Joined
·
6,926 Posts
Discussion Starter #46
Šiljak spet v polno

Ermin Šiljak je v azijski Ligi prvakov zabil še dva gola in je z osmimi zadetki daleè najboljši strelec tekmovanja. Dalianu še peta zmaga.


Slovenski reprezentanèni napadalec Ermin Šiljak nadaljuje z odliènimi predstavami v dresu kitajskega prvoligaša Daliana. V azijski Ligi prvakov se je slednji v petem krogu pomeril s klubom Krung Thai Bank s Tajske in zmagal s 3:1, Šiljak pa je zabil dva gola. V petih tekmah je Dalian petkrat zmagal in si je kot prvi že zagotovil mesto v nadaljevanju tekmovanja. Šiljak je z dvema goloma (prviè je zadel z bele toèke, drugiè pa iz igre) svoj strelski izkupièek v Ligi prvakov poveèal na osem zadetkov (seveda je prvi strelec tekmovanja), zanimivo pa je, da je Dalina skupno dosegel deset golov. Torej so njegovi soigralci skupaj zadeli le dvakrat. Dalin se bo v zadnjem krogu skupine F azijske Lige prvakov v Vietnamu pomeril s klubom Hoang Anh Gia Lai.

--------------------------------------------------------------

Good to hear Šiljo's doing well!:cool:
 

·
Registered
Joined
·
19,633 Posts
I must admit that I didn't follow him that closely, even though I remember you asking about him before. :depress:
But AFAIK, he is very good keeper, good prospect and I think that your team made a good deal, Ary. Please keep us informed how he will do next season. :)
 

·
Registered
Joined
·
23,142 Posts
OAnimal said:
I must admit that I didn't follow him that closely, even though I remember you asking about him before. :depress:
But AFAIK, he is very good keeper, good prospect and I think that your team made a good deal, Ary. Please keep us informed how he will do next season. :)
sure i will.... i think i will write nothing about him! lol because he'll be our 2 keeper next season... and in 2 season he'll be the 1keeper.
That's what i've read
 

·
Registered
Joined
·
2,705 Posts
Acimovic and Nastja Ceh both scored for the clubs this week.

Lille won 2-1 and Acimovic scored their first goal which was a penalty and Nastja Ceh came on as a sub in Brugges 0-9 :eek: victory to assist 2 goals and score one himself. His goal put Brugge up 0 - 8 and it was a header which hit the crossbar and bounced pass the line on its way down :cool:
 

·
Registered
Joined
·
19,633 Posts
NZS said:
...and Nastja Ceh came on as a sub in Brugges 0-9 :eek: victory to assist 2 goals and score one himself.
0:9?? Who were they playing against? Their grandmothers? :confused:
 

·
Registered
Joined
·
6,926 Posts
Discussion Starter #55
V drugi nemški ligi je od naših igral le Goran Šukalo, njegov Haching pa je z 2:0 izgubil proti Mainzu, kjer Spasoje Bulajiè in Rajko Tavèar spet nista dobila priložnosti. Šukalo je igral 66 minut, prislužil pa si je tudi rumeni karton.

Bolje je šlo Borutu Semlerju v dresu Bayernovih mladincev, ki so s 5:1 na videz lahko ugnali mladince Saarbrückna. Borut, ki ga mnogi vidijo tudi že v èlanski izbrani vrsti, je dvema goloma dodal še podajo. Z dvema novima goloma je Semler le še poveèal svoj strelski izkupièek, letos je zadel že 27-krat, Bayern pa je z zmago še naprej premoèno prvi v mladinski Bundesligi.

--------------------------------------------------------------

Borut Semler is proving again and again that he should be one of our future stars, and that he should be brought to the NT! He allready scored 27 this season!:eek: I know it's only youth league, but noone can do that if he doesn't have IT!
 

·
Registered
Joined
·
6,926 Posts
Discussion Starter #56
Darilo za rojstni dan

Reprezentanèni napadalec Ermin Šiljak danes praznuje 31. rojsni dan, s tremi zadetki v kitajskem nogometnem pokalu pa si je poklonil lepo darilo.

Ermin Šiljak danes praznuje svoj 31. rojstni dan, Dalian Shide pa je predvsem po njegovi zaslugi visoko zmagal v osmini finala kitajskega pokala. "Azijski Real Madrid", kot nekateri imenujejo Dalian, se je pomeril z moštvom Henan Jiaye, zmagal s 4:0, Šiljak pa je dosegel "hat-trick" in si tako poklonil lepo darilo za rojstni dan. Nekdanji napadalec Olimpije je najprej zadel v 20., zatem v 56., zadnjiè pa še v 67. minuti. Èetrti zadetek so si nasprotniki zabili kar sami, Dalian pa bi lahko zmagal še z višjo razliko. Eden od Šiljakovih soigralcev je namreè zgrešil enajstmetrovko, èeprav ponavadi strele z bele toèke izvajal prav slovenski reprezentant. Veè o Erminu si lahko preberete na njegovi uradni spletni strani, ki se nahaja na naslovu www.ermin-siljak.net.

-------------------------------------------------------------------------

Šiljak scored a hattrick yestarday and gave himself a nice birthday present! He is now 31! Happy birthday Šiljo!:cool:
 

·
Registered
Joined
·
2,705 Posts
Congrats to Šiljak :happy: :star: ;) I just hope he moves to a bigger club soon, as he deserves to be in the spotlight of the world more :D ;)
 

·
Registered
Joined
·
2,705 Posts
Peti zadetek Aèimovièa za Lille
Vèeraj so bile v Franciji odigrane tekme 36. kroga Ligue 1. S petim zadetkom se je spet izkazal Mile Aèimoviè, ki je v francoskem prvenstvu po dveh sezonah sedenja pri Tottenhamu naposled le dobil priložnost za dokazovanje. Lille je gostoval pri Le Mansu, naš reprezentant pa je v vlogi napadalca dobro odigral celo tekmo. Konèalo se je z rezultatom 1:1, Mile pa je rdeèe-modre povedel v vodstvo v 34. minuti, ko je dolgo podajo Abidala Manchev zavrnil proti Aèimovièu, ta pa je s kakšnih enajstih metrov zadel. Tekmo je po mnenju gostujoèe ekipe zaznamovalo slabo sojenje glavnega sodnika Moulina, ki je gostom pokazal pet rumenih kartonov in neupravièeno dosodil enajstmetrovko, iz katere je Fanchonne v 43. minuti izenaèil. Da prekrška branilca Taffaureaua ni bilo, je priznal celo Peyrelade, nad katerim naj bi se zgodil prekršek. Rumena kartona sta dobila tudi Aèimoviè in Chalme, ki bosta naslednjo sezono tako zaèela med gledalci. Lille je sicer imel veè od igre, vendar svoje premoèi ni uspel dokazati še s kakšnim zadetkom. Dva kroga pred koncem prvenstva je Lille z 48, toèkami na 10. mestu, teoretièno pa še vedno ni nedosegljivo 7. mesto, kjer se nahaja Marseille. Naslov se obeta Lyonu, ki ima pred drugouvršèenim Monacom štiri toèke prednosti.
 
41 - 58 of 58 Posts
Top