Xtratime Community banner
1 - 17 of 17 Posts

·
Registered
Joined
·
27,119 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Арапите ни нудат пријателски меч

Како и лани и оваа година Фудбалската федерација на Саудиска Арабија ни испрати понуда нејзината репрезентација да одигра пријателски натпревар со нашиот национален тим на 5 декември, во главниот град Ријад. Сепак под знак прашање е прифаќањето на понудата, бидејќи во тој термин се игра редовното коло на Првата фудбалска лига, а и интернационалците имаат обврски кон своите клубови. Арапите бараат нашиот националел тим да допатува во најсилен состав, а во случај да се одигра натпреварот ФФМ ќе го збогати своето конто за неколку десетина илјади долари.

I think we should play Saudia Arabia according to this report they will give us $10000 plus we would get to test ourself against one of the best if not the best Arab team plus they always make it to the World Cup so if we beat them it would give us some points in the fifa rankings.The only problem is the matches in the first division will be held during the same time.
 
G

·
I would say no to this match. No one of our internationals will take part in this match so Macedonia will have to play with only domestic league players and what is the point with that?
 

·
Registered
Joined
·
1,929 Posts
MacedonienLion said:
I would say no to this match. No one of our internationals will take part in this match so Macedonia will have to play with only domestic league players and what is the point with that?
Thats great we can give some youngsters ago like Stojanovski, the macedonian prva liga top goal scorer. :D
 

·
Registered
Joined
·
27,119 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Арапите бараат нашиот националел тим да допатува во најсилен состав, а во случај да се одигра натпреварот ФФМ ќе го збогати своето конто за неколку десетина илјади долари.
Well we would have to be with our top 11 players at full strength because thats the only way Saudia Arabia would accept the match.Why not play the match at the end of Decembar or January when all the leagues are on break.
 
G

·
Just drop it!!! the match will not take part i'm 100 per cent sure. It's match day for our internationals and if the Saudia Arabia would non accept our domestic league players then the match will note take place.

We hade the same problem 2 yers ago but playd against Baskia away anyway and suprised with a draw 1-1.

Also i think that the players want to rest over this period.

BUT (if) we play with the domestic players it will bee like this.

GK
Gjeorgievski (Rabotnicki)

Defenders
Jovanovski (Rabotnicki)
Karcev(Rabotnicki)
Vasovski (Vardar)
Bajramovski (Vardar)

Midd
Ignatov (Rabotnicki)
Serafimovski (Vardar)
Zilson (Pobeda)
Ristovski (Cementarnica)

Attack
Tolevski (Rabotnicki)
Stojanovski (Belasica)
 
G

·
По најавите за одигрување на пријателски меч во декември
Канатларовски не е да се продава угледот по секоја цена


По традиција во декември до нашата фудбалска Федерација (ФФМ) пристигнуваат понуди за одигрување на пријателски натпревари. Пред се тие доаѓаат од шпанските провинции и од арапските држави. Но според селекторот на нашата фудбалска реппрезентација Драган Канатларовски -Цапар не треба по секоја цена да се прифаќаат понудите.
- Прво, сакам да кажам дека квотата за одигрување на пријателски натпревари за оваа година ја исполнивме. Затоа не би требало по секоја цена да се залетуваме и да прифаќаме понуди за одигрување на пријателски дуели. Рабирам дека во прв план е финансискиот ефект, но што ако земеме 50.000 долари, а само за авински карти, хотели и подготовки на репрезентативците потрошиме пола од таа сума. Исто така во тие термини може да се случи да не можат да дојдат повеќето од интернационалците а во тој случај знаеме колку сме силни. Не би требало да се продава угледот по секоја цена, особено по киксот што го имавме од Андора. Затоа сметам дека треба да се прескокне декември за одигрување на контролни средби - вели Канатларовски кој од 28 ноември до 5 декември ќе учествува на семинар во Софија каде што ќе полага за добивање на тренерска "про" лиценца.
Инаку, покрај Саудиска Арабија понуда за одигрување на ревијален наптревар се очекува и од една од шпанските провинции.http://www.vest.com.mk/default.asp?id=87204&idg=5&idb=1322&rubrika=Sport
 

·
Registered
Joined
·
27,119 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Инаку, покрај Саудиска Арабија понуда за одигрување на ревијален наптревар се очекува и од една од шпанските провинции.

Then lets play against Kantabria :yuck:
 
G

·
Ambis said:
Инаку, покрај Саудиска Арабија понуда за одигрување на ревијален наптревар се очекува и од една од шпанските провинции.

Then lets play against Kantabria :yuck:
Kantabria :cry: If we play against a spanish province again than i hope for Baskia again or Catalonya. It's fantastic atmosphere in Barcelona and Bilbao for this matches and the NT means a lot for them. Andaluzia and Kantabria have only 10.000 on dose matches but in Barca and Bilbao it's 80.000 and 50.000.
 

·
Registered
Joined
·
1,929 Posts
I don't care who we play just as long as they are a good team! :D
 
G

·
wooooow thats a lot of audience for friendly match. Btw, is this rumours or is it information from FFM? i mean the Saudia Arabia match.

It would be interesting to test our domestic league players, just to see how strong the league is.
 
G

·
MakLion said:
wooooow thats a lot of audience for friendly match.
The Spanish province team play once or two time every year and the matches take always place in the end of December. The matches with Catalonya and Baskia means a lot for dose people. It's always fullhouse in Bilbao and a lot of people also in Nue Camp.

It was 50.000 between Baskia-Macedonia(1-1) two years ago and i remember that the atmosphere was amazing :)
 
G

·
I was curious about the match with Baski and i faind this on the Baski forum.

Alltime Baski matches and is very impressive. Look for 2002 match.
http://www.xtratime.org/forum/showthread.php?t=96531

And this links is about the match and is interesting reading.
http://www.xtratime.org/forum/showthread.php?t=94295&page=3

Line ups!

EUSKADI
Imanol Etxeberria (Sanzol, 46'), Aranzabal, Karanka (Unai, 46'),
Krutxaga (Karmona, 46,), Rekarte, Alkiza (Julen Guerrero, 46,),
Xabi Alonso (Pu?l, 49'), Mendieta (Aranburu, 46'),
Ibon Bego? (Gabilondo, 60,), Joseba Etxeberria (Edu Alonso, 81,)
Urzaiz (Bolo, 46').


MACEDONIA
Milosevski, Meglenski (Grncarov, 52,), Sedloski, Yasonski,
Petrov (Gligorovski, 81'), Popov, Toleski (Pitoska, 74'),
Sumulikoski (Chumbev, 85'), Hailimi (Baldovaliev, 61'), Sakiri
Grozdanovski (Masev, 68'), :D

GOLES : 1-0 75min Euskadi-Bolo
1-1 82min Macedonia-Sakiri.
 

·
Registered
Joined
·
2,101 Posts
I dont think we need any more money. After the Andora game we should pay for top NT to come to Macedonia to play us.
The Saudis are not that good. Iran and Japan are the NT that are best from Asia.
Pozdrav
 
G

·
You are reguler Dejan! some of them won 4.1 milion euro in Macao republic in that match so they can pay Saudis to come.
 
G

·
NAUM MAKEDONSKI said:
I was curious about the match with Baski and i faind this on the Baski forum.

Alltime Baski matches and is very impressive. Look for 2002 match.
http://www.xtratime.org/forum/showthread.php?t=96531

And this links is about the match and is interesting reading.
http://www.xtratime.org/forum/showthread.php?t=94295&page=3

Line ups!

EUSKADI
Imanol Etxeberria (Sanzol, 46'), Aranzabal, Karanka (Unai, 46'),
Krutxaga (Karmona, 46,), Rekarte, Alkiza (Julen Guerrero, 46,),
Xabi Alonso (Pu?l, 49'), Mendieta (Aranburu, 46'),
Ibon Bego? (Gabilondo, 60,), Joseba Etxeberria (Edu Alonso, 81,)
Urzaiz (Bolo, 46').


MACEDONIA
Milosevski, Meglenski (Grncarov, 52,), Sedloski, Yasonski,
Petrov (Gligorovski, 81'), Popov, Toleski (Pitoska, 74'),
Sumulikoski (Chumbev, 85'), Hailimi (Baldovaliev, 61'), Sakiri
Grozdanovski (Masev, 68'), :D

GOLES : 1-0 75min Euskadi-Bolo
1-1 82min Macedonia-Sakiri.
Thanks for the link! it look like the Baski people where really into this match. I can see that Petrov and Robert Popov playd in that match and i hope they will play for Macedonia again. Grozdanovski,Masev,Boldovaliev where only 18 years old at that time, Popov and Shumulikovski 20.
Robert Popov is Brother with Goran Popov who plays for Red Star.
 
G

·
Goran said:
Goran Popov,Robert Popov,Danco Masev,Zoran Boldovaliev,Robert Petrov,Goran Pandev and Ace Stojkov are all from Belasica football school and i think that tells the story. :)
:thmbup: if you had all dose players today you prob would have won the liga :)
 
1 - 17 of 17 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top