Terim'in Sarr zaferi
--------------------------------------------------------------------------------
Sürpriz þekilde Galatasaraylý olan Muhammed Adama Sarr'ý Teknik Direktör Fatih Terim Ýngilizler'in elinden kaptý.
Milan ile olan iyi iliþkilerini devreye sokan Cim-Bom'un hocasý, Liverpool ve Aston Villa'nýn da istediði 18'lik Senegalli'yi bonservis ücreti de ö-demeden aldý. Terim, Milan'ý çalýþtýrdýðý dönemde 2 UEFAKupasý maçýnda görev verdiði Sarr'ýn transferini çok gizli yürüttü. Basýnda yer alan haberler yalanlanýrken, gizlice Ýtalya'ya giden Fatih Hoca, Milan ile görüþerek iþi bitirdi.
Goller artýk Aslan için
Alman Milli Takýmý'nýn santrforu Carsten Jancker kendisini artýk Galatasaraylý olarak görüyor..
Bonservisi Bayern Münih'te olan yýldýz futbolcu, ülkesindeki DSF televizyonuna yaptýðý açýklamada, 'Bu transfer benim açýmdan bitti. Bayern defterini kapattým. Artýk gollerimi Galatasaray için atacaðým' dedi.
Bu arada yönetim, menajeri ile görüþüp her konuda anlaþtýðý Jancker'in bonservisini alabilmek için Bayern Münih ile pazarlýklarýný sürdürüyor. Ýþi en fazla 3 milyon dolara bitirmek isteyen Galatasaray, Dünya Kupasý'ný izleyen Bayern Münih'in baþkaný Franz Beckenbauer ile görüþmek için finallerin bitmesini bekliyor.
Djalminha transferi Deportivo'ya endeksli
Galatasaray, Brezilyalý Djalminha'nýn iþini bitirmek için bonservisinde indirim bekliyor. Futbol Þubesi Sorumlusu Özer Saraçoðlu, tecrübeli futbolcunun Cim-Bom'da oynamak istediðini ve bunu kendilerine bildirdiðini vurgulayarak, 'Kulübü Deportivo, bizim önerdiðimiz rakamý kabul ederse Djalminha'yý alýrýz' açýklamasýný yaptý.
Aslan, Avrupalýlar'ýn 'Liderliði'ne soyundu
Cim-Bom sahadaki baþarýsýný masada da perçinledi. Galatasaray, 102 Avrupa kulübünün UEFA gözetiminde oluþturduðu birliðin 11 üyeli yönetim kuruluna girdi. Ýkinci Baþkan Ali Dürüst, 'R.Madrid, Lazio, M.United, Lyon, Porto, D.Kiev, B.Münih, Rangers, Grasshoppers ve Levski ile birlikte yönetimde yer alýyoruz' dedi.
Fatih Ýbradi, Edirne'de altyapý için bilgi verdi
Altyapý Ýdari Menajeri Fatih Ýbradi, Edirne Galatasaraylýlar Derneði'nin toplantýsýnda üyelere çalýþmalarý anlattý. Dernek de Edirne'de bir futbol okulu açma kararý aldý.
Ýtalyan basýnýna göre Okan Galatasaray'da
Cim-Bom'un transferlerini yakýndan takip eden Ýtalyanlar yeni bir iddia ortaya attý. Çizme basýnýna göre Sarr transferi için Milano'ya giden Fatih Terim, Ýnter ile Okan için anlaþtý. Yönetim ise yalanladý.
Erkasap, Romanya'da 3 yeni adayý izleyecek
Romanya'ya giden Müfit Erkasap, Dinamo Bükreþli Kirita ve Niculescu ile Rapid Bükreþli Ýenici'yi takibe aldý. Yönetim, bu isimler için kararýný Erkasap'ýn raporuna göre verecek.
Star