Xtratime Community banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
27,119 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Пума останува партнер на ФФМ

Вчера ФФМ и спортскиот гигант Пума во Скопје потпишаа нов договор за спонзорирање со спортска опрема, со што успешната соработка која овие две страни ја имаа во минатото сега се продолжува до 2008 г.

So our NT we will continue to wear the Puma jersey's until 2008. :doh:
 

·
Registered
Joined
·
1,929 Posts
PUMA are good but I think it would be better to go with Adidas or Nike because they will make our kits better :).
 

·
Banned
Joined
·
667 Posts
Dobri se Puma....so sreka da ni e. I uste edno: Ne e vazno so kakvi dresovi igrame, dali se Puma, Adidas ili nekoi treti, vazno e da pobeduvame....

Samo napred
 

·
Registered
Joined
·
27,119 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Bukefal said:
Dobri se Puma....so sreka da ni e. I uste edno: Ne e vazno so kakvi dresovi igrame, dali se Puma, Adidas ili nekoi treti, vazno e da pobeduvame....

Samo napred
vo pravo si taka e :thumbsup:
 
1 - 8 of 8 Posts
Top