Xtratime Community banner

1 - 7 of 7 Posts

·
International
Joined
·
8,545 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Prosineèki: »Spremni smo za drugi krug!«

TOYAMA - Robert Prosineèki igrao je dopadljivo, Japanci su mu nakon nekoliko lopti i varki tijelom priredili prave ovacije. Naš središnji vezni igraè neprestance ponavlja kako se osjeæa izvanredno spreman te da jedva èeka nastup protiv Meksika.
- Ova se utakmica ne smije gledati kroz strogo poveæalo. Postigli smo èetiri pogotka, svi smo osjetili utakmicu, dobro se istrèali i što je najvažnije osjetili vrijeme kada æemo igrati prvu utakmicu protiv Meksika. Morate znat da naša adaptacija na novo vrijeme još uvijek traje.
• Jeste li zadovoljni svojom igrom?
- Priznajem da jesam. Znam svoje dužnosti, povezivanje naše igre. Tu mi i naši igraèi mnogo pomažu pravovremenim otkrivanjem, moje je da ih uoèim i zaposlim loptom. Mogli smo u ovoj utakmici biti i efikasniji, ali to nije bitno za sadašnji trenutak. Svatko od nas je htio provjeriti stanje u jednoj, pa makar i prijateljskoj utakmici. Èini mi se da smo svi zadovoljni svojoj spremom. A imamo još tjedan dana da poboljšamo i igru i svoju pripremljenost.
Prosineèki vjeruje da je Joziæ na pravom putu.
- On zna kako se treba tempirati forma za pravi trenutak.
• Je li vam dosta samo jedna pripremna utakmicu prije dvoboja protiv Meksika?
- Nije zgodno snagu rasipati na prijateljske utakmice, mi sad dolazimo u fazu priprema kada moramo uvježbavati neke nijanse igre. Evo, moramo i prekide uvježbati kako bismo nakon kornera i slobodnih udaraca bili opasniji. Svaka prava momèad za takve sluèajeve ima nekoliko rješenja. Mi imamo puno igraèa koji su spretni u prekidima, a znaju ih odlièno izvoditi još iz svojih europskih klubova. Uglavnom, ja sam zadovoljan i zaista mogu ponoviti da se osjeæam super. Samo da tako ostane. Ako bude tako u drugom smo krugu. Ozbiljno to mislim. Predsjednik Vlatko Markoviæ (desno) i glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebriæ drže sve pod kontrolom pa zasad u Japanu što se naših tièe nema nikakvih problemahttp://www.vjesnik.hr/html/2002/05/27/Clanak.asp?r=spo&c=3
 

·
Registered
Joined
·
36,402 Posts
hvala Bogu sta je napokon i on optimistican.
 

·
International
Joined
·
8,545 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Well, quite a few of the players seem to be happy with the preparations. I was worried before, because I thought we should've scheduled more friendlies, or at least some with teams that more resemble our first round opponents.

But since the general feeling is that we're ready, I take it we are.
 

·
Keyboard Hero
Joined
·
8,368 Posts
I have to admit my confidence is building. Other teams DO fear us and we still have some excellent footballers. I don't like how Jozic is being so defensive but if it works......


Now if only Tudor could go......
 
1 - 7 of 7 Posts
Top