Xtratime Community banner

1 - 20 of 43 Posts

·
Registered
Joined
·
31,504 Posts

·
Administrator
Joined
·
52,725 Posts
also what's the thing with image files not showing up?

especially when links start with http instead of https
Yeah this has been annoying me lately.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
 

·
First Place winner, June 2010 Photo Contest
Joined
·
38,110 Posts
A lot of the songs won't come up anymore, you just get TUB blahblah TUB etc...

Anyway to fix this?
Yes. It's quite easy to fix it. VS merely needs to edit the code and add the letter 's' the url, so that it reads HTTPS instead of http and it will be fixed. I've asked them this months ago already, but it hasn't been done yet.

Alternatively they could give the XT Admins access to the code, like it was in the past, but that hasn't been done either.
 

·
Registered
Joined
·
44,288 Posts
Even @red has abandoned the music forum. I don't go very often anymore either...well, till now. ;)
 

·
Registered
Joined
·
44,288 Posts
Only content from other HTTPS sites can be hotlinked.
Because of all the glam you've been posting, I read that as hot pink.
 

·
First Place winner, June 2010 Photo Contest
Joined
·
38,110 Posts
Anyway, for some more weirdness in the Music Forum check this out @admin



I liked a post by Firdaus and next to my like it seems the post has also been liked by one of our forums, one that doesn't exist in fact. :googly:

You can see the link to the forum in the bottom left hand side of the screenshot.

Any idea what's going on? :confused:
 

·
Registered
Joined
·
44,288 Posts
I saw it as "Boyo and Boyo like this".
@Boyo, get ready to appear before the Senate Committee.
 

·
First Place winner, June 2010 Photo Contest
Joined
·
38,110 Posts
Why would the posts need to be edited? If the TUB code is correctly written, it should already adjust all the posts automatically.

The thing is, the code still doesn't appear to be correct.

AbmQ7kLy7sQ

Could you please post or PM me the code?

Edit: I had originally written a [TUB] but that gets automatically change to a [YOUTUBE] tag.
 

·
First Place winner, June 2010 Photo Contest
Joined
·
38,110 Posts
Now the [tub] code tag gets automatically changed to a [youtube] tag. That's not going to solve it. What exactly did you do?
 
1 - 20 of 43 Posts
Top