Xtratime Community banner

Status
Not open for further replies.
1 - 20 of 55 Posts

·
Registered
Joined
·
22,069 Posts
The photos alone warrant the game being given to BiH. :frownani:
 

·
Registered
Joined
·
2,039 Posts
Do you mean SiCG-BiH ?

I understand you but everybody knows that it hasn't any sense : Europeans let Serbs make what they did 10 years ago and before so why should they not let that ? And I think that whatever their fans did, Serbia deserved to win on the pitch.
 

·
Registered
Joined
·
4,814 Posts
This petition is so incredibly stupid I don't know whether to laugh or cry. I've never seen such sore losers in my life.
 

·
Registered
Joined
·
2,350 Posts
Discussion Starter #7
U 16.35 je bila emisija Europamagasin na njemackom ARD-u. U okviru emisije je prikazan 5-minutni film o utakmici u Beogradu. Sve je prikazano onako kako je i bilo.
Bilo bi lijepo ako je neko ovo snimio, da se pusti raji da vidi.

Bila je i anketa po Beogradu i Beogradani kazu da je vise dosta da oni ispastaju zbog govana iz RS, kako je to licno opisao jedan Beogradjanin.
 

·
Registered
Joined
·
15,157 Posts
:howler: :howler: :howler:


PA-THE-TIC!!!


Tebi nije dobro Bungi!
 

·
Registered
Joined
·
10,914 Posts
BOSS uputio zahtjev NS-u BiH da traži poništenje utakmice u Beogradu

Federalni zastupnik i predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović uputio je danas Nogometnom savezu (NS) BiH zahtjev da se od svjetske nogometne asocijacije traži poništenje utakmice u Beogradu između...


...reprezentacije BiH i SCG.-a. U zahtjevu je, kako je priopćeno iz BOSS-a, navedeno da postoje brojni kriminalni elementi koji dokazuju da su domaćini u Beogradu svjesno stvorili atmosferu nasilja i straha, što ne samo da je ugrozilo živote bh. navijača, nego je ugrožavalo i sigurnost bh. reprezentativaca koji su u više navrata s tribina gađani tvrdim predmetima."Našim reprezentativcima je oduzeto pravo na sigurnost, što je utjecalo na kvalitetu i rezultat igre. Stoga se rezultat ne može smatrati objektivnim, jer je gostujućoj ekipi bila ugrožena sigurnost. Domaćini u Beogradu snose punu odgovornost za ovo svjesno proizvođenje i toleranciju bombaškog nasilja, čiji je cilj bio da se reprezentacija BiH kriminalnim i terorističkim sredstvima izbaci iz takta", navode iz BOSS-a.

Bez obzira što su naši igrači dostojanstveno podnijeli atak na svoje nogometno i ljudske dostojanstvo, u BOSS-u smatraju da je izbornik Slišković trebao prekinuti utakmicu, kad već to nije htio učiniti grčki sudac "koji je mirno promatrao masakriranje bh. navijača i ugrožavanje sigurnosti bh. reprezentativaca".Činjenica da Slišković pored svega nije povukao igrače, stvara dojam da je utakmica prošla u snošljivim granicama, što jednostavno – nije istina, ističu iz BOSS-a i dodaju da bi Nogometni savez BiH trebao tražiti da nezavisna komisija svjetske nogometne asocijacije objektivno ispita sve okolnosti koje upućuju na to da su "domaćini organizirali i tolerirali nasilje u Beogradu, a s ciljem ugrožavanja života bh. navijača i ugrožavanja sigurnosti i prava na slobodnu igru bh. reprezentativaca".

"Ako bi objektivno procjenjivala, FIFA bi mogla dosuditi pobjedu za zelenim stolom bh. reprezentaciji, čime bi pravda bila zadovoljena, jer bi krivci ostali kod kuće, a pravednici otišli na Svjetsko prvenstvo", navedeno je u zahtjevu predsjednika BOSS-a Mirnesa Ajanovića.
----------------------------------------------------------------------

Andrija,

If you dont want to sign the petition, or have nothing good to say, move along.

There are millions of petitions each day on many subjects. I am sure there was one started in regards to what happened in Sarajevo too. These things are more of a way of showing that what went on is wrong, and a way to bring all those people who thought it was, together. (by signature)

Having said that, there is no reason to not ask FIFA questions. It is the resposible thing to do. That gives FIFA a chance to review things, and decide on it.

It is not being a sore loser, it is showing FIFA, here is what happened, what is your decision? What they do is a precedent for all future events.
 

·
Registered
Joined
·
23,488 Posts
Guys, its been days since the match, get over it already.
 

·
Registered
Joined
·
328 Posts

·
Registered
Joined
·
4,922 Posts
Parni Valjak said:
:dielaugh:

This is one of the funniest things I have seen in a long, long time..
i wouldn't say the pics are funny, but they sure as hell amuse you :finger: this game should have been played on neutral ground, we all know it was unstable in BG
 

·
Registered
Joined
·
8,508 Posts
rilla_ said:
ithis game should have been played on neutral ground, we all know it was unstable in BG
:dielaugh:

You know what? You're a complete genius! Why didn't I think of that before.. :confused: From now on every time my nt is to play a tough away match, I will complain that it should be played on neutral ground instead! I mean, the chances of beating Germany in Bratislava are much higher than in Munich..I'm sure the Germans wouldn't mind either..Of course, our home match would have to be played in Belgrade..It's only fair! And if we lose I will make a petition online to get the match replayed because I can't stand my team losing! And I will keep getting the match replayed until my team wins! FIFA surely would agree to this :thmbup:

What a logic..:thmbup:
 

·
Registered
Joined
·
2,350 Posts
Discussion Starter #16
Face To Face

Zenga (Leader of BHF BiH) vs. Munib Usanovic (General Secretary of NSBiH)

28:27 min.

15 october 2005
 

·
Registered
Joined
·
5,371 Posts
Now I have seen everything. A jeste Pic**

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Fleka: watch what you say. I'm not going to even erase it, you decide. We are trying some new things however, so with comments like that, you wont be posting on this forum, period.
 

·
Registered
Joined
·
15,157 Posts
Da li zbog toga onda treba ponistiti rezultat utakmice BiH - SCG u Sarajevu?

Budi dosledan.
 

·
Registered
Joined
·
2,350 Posts
Discussion Starter #20
Bijedno sa nase strane, nema govora.
 
1 - 20 of 55 Posts
Status
Not open for further replies.
Top