Xtratime Community banner

OFF-TOPIC: BiH Tourizam Reklama na CNN-u!

837 views 21 replies 10 participants last post by  Spahic 
#1 ·
#2 ·
stvarno lijepa reklama.
 
#3 ·
double post.
 
#6 ·
if i didn't knwo better, i would go on vacation there :)
 
#19 ·
meni je ljepasa ova za BiH.
 
#22 ·
"Enjoy Life" dobitnik međunarodne nagrade

Bosanskohercegovački turističko-promotivni film "Enjoy Life" ("Uživaj život u BiH") osvojio je prvu nagradu na 9. međunarodnom festivalu turističkog filma SW ITF 2006 'CRO održanom u Splitu od 11. do 14. oktobra.


"Enjoy Life" je odlukom međunarodnog žirija, proglašen najboljim među 133 promotivno-turistička filma iz 44 zemlje.

Nagrađeni četverominutni film proizvela je produkcijska kuća "Refresh" za potrebe Turističkog klastera BiH. Proizvodnju tog filma i devet spotova od po 20 sekundi, podržao je USAID Projekt podizanja konkurentnosti razvojem klastera.

SW ITF 2006 'CRO se održava kao dio šire međunarodne manifestacije koja, pored festivala filma, obuhvata i INTERSTAS '2006/ Evropski klub zaslužnih za turizam, te AEFP/EFE-CRO 2007 – predstavljanje hrvatskih kandidata za “Entente Florale Europe-2007”.

Ova, već tradicionalna, međunarodno afirmirana manifestacija, stekla je reputaciju vrlo dinamične i važne priredbe u oblasti turizma, turističkog filma, ekologije i održivog razvoja ove regije, saopćeno je iz Turističkog udruženja u BiH.

Udruženje smatra da prikazivanje i nominovanje bh. turističko-promotivnog materijala na ovoj i sličnim manifestacijama doprinosi kvalitetnijem i bržem mijenjanju imidža Bosne i Hercegovine u okruženju i na međunarodnoj sceni.
 
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top