Xtratime Community banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
4,323 Posts
Zakonisht, ndeshjet e meparshme i ka transmetuar medialb.com por kane pasur edhe probleme teknike, une vetem njehere munda ta ze ne lidhje dhe aty vetem zerin e komentatorit e ndegjosha me pengesa, por nuk kisha DSL ateher. Nuk e di se a do ta transmetojn edhe kete ndeshje.
 

·
Registered
Joined
·
10,562 Posts
yeah medialb.com

I saw here Georgia - Albania, but somtimes they have problems, so dont be that sure in this web, check other options also.
 

·
Registered
Joined
·
345 Posts
yes,tifo_ac is right
They do have problems sometimes
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Sot mora kete mesazh. Ndoshta i ben pune dikujt:

"Shqiptaret e Virgjinias, Marylandit dhe Washington DC mund ta shikojne futbollin Shqiperi-ukrine drejtpersedrejti ne Summers Arlington VA Le te shpresojme ne fitore Sami Gjoka 703-538-1113 ne se doni me shume informacion me kontaktoni ne proplocate-dot-com proplocate-pik-com Sami Gjoka [email protected] www.proplocate.com Cell 001-(202)-391-5582 Fax 001-(801)-340-0544 "

Enkel
 
1 - 7 of 7 Posts
Top