Xtratime Community banner

1 - 20 of 28 Posts

·
Registered
Joined
·
10,914 Posts
You might want to expain things abit if you make a thread.

Basically, the latest thing people are being all up-in-arms about is Usanovic going to Beograd to talk to their general secretary, and apparently signing some document that said there was no nationalistic behaviour. He apparently thought it was ok to do this because both sides may get fined less :confused:

As a response to that, NSBIH President said this:

Dominković: 'NSBiH ne stoji iza protokola koji je Ušanović potpisao sa FSSCG'
SARAJEVO - Nakon medijskih izvještaja o tome da je generalni sekretar Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Munib Ušanović u Beogradu potpisao Protokol sa Fudbalskim savezom Srbije i Crne Gore, prema kojem, kako su prenijeli beogradski mediji, dva saveza konstatiraju da tokom nedavne utakmice između Srbije i Crne Gore i Bosne i Hercegovine nije bilo rasističkih i nacionalnističkih transparanata, predsjednik Nogometnog Saveza Bosne i Hercegovine Iljo Dominković za BH radio 1 izjavio je da Savez ne stoji iza protokola koji je Ušanović potpisao i da nije imao ovlaštenje da to uradi.
 

·
Registered
Joined
·
8,287 Posts
Haha saw it yesterday, thought the first interviews with Usanovic were killing him.....but this :D

poor poor man :D
 

·
Registered
Joined
·
1,485 Posts
MOO MOO said:
Your thoughts on the video....
Ive never seen such a barefaced presenter! "Lako vas je unistiti sa pitanjima, to mogu napraviti za dve minuta i da vas nema"... and Usanovic is looking at him like "wth!? is this guy serious!?". Hardly an interview if you dont let the guest speak! IMHO, the presenter was on a mission - he wasnt the least bit concerned with what Usanovic had to say, instead only looking to push his agenda...

Im indifferent to the whole thing, but I reckon the following quote from Usanovic sums it up well:

"nazalost.. ja se izvinjavam onima koji nisu videli preko brda, koji nemogu da vide ni preko brijega malog.."
 

·
Registered
Joined
·
8,287 Posts
Thats true, the interview wasnt professional....but this is the 5th or 4th time Usanovic is at that program and there is no doubt hes hiding some crap or protecting other assclowns at NSBiH so he deserves it
 

·
Registered
Joined
·
4,109 Posts
Senad did his job, its about time somebody opend their mouth in public and did something against these pigs.
 

·
Registered
Joined
·
2,350 Posts
Senad did not want this to be an interview; he just wanted to tell Munib in this face what kind of criminal he is and all his buddies in the savez!
 

·
Registered
Joined
·
10,914 Posts
I have seen enough "professional" interviews here in Canada to last me a life time.

This is how a professional interview goes...

A hard question is posed.

Answer: No comment.

or

"I cant get into that"

the interviewer will just move on and forget about it.

So, if that is professional, because its orderly, who cares?

I want the interviewer to keep going after the answer, and Senad does that really well.

He kept asking him to answer a simple question, and all he would do is start reading from his paper. That says a lot. He also barley ever made eye contact, that says something too.
 

·
Registered
Joined
·
4,109 Posts
rilla_ said:
i felt bad for him in this interview, but he never felt the same when fans were bombarded.
agree totally
 

·
Sheperdesque
Joined
·
21,256 Posts
Usranovic is a morron!!!! He deserved to be ripped to shreads, he makes an arse of him self over and over again. Vrijeme je da se neko i na njega posere!!!!
 

·
Banned
Joined
·
219 Posts
Discussion Starter #14
eheheheh Ovo su ga srbiji izradili da potpise 100% eheh..

No but seriosuly what will happen to him? When will he get fired? Why in the world is our system this way WHY??? WHY US?????????
 

·
Registered
Joined
·
4,109 Posts
Dejtonski sporazum
 

·
Registered
Joined
·
2,350 Posts
Iz N/FSBiH

Ušanović: Javnost je pogrešno shvatila moju izjavu


Nakon incidenata koji su se dogodili na kvalifikacionoj utakmici u Beogradu Srbija i Crna Gora - Bosna i Hercegovina, generalni sekretar N/FSBiH Munib Ušanović se obratio za saopštenjem za javnost:

“Nažalost, naši navijači nisu mogli održati obećanje i ne nasjesti na provokacije, jer bismo tako mogli tražiti prekid utakmice, ili novu utakmicu. Ovako se može desiti da ih isto tretiraju kao i navijače Srbije i Crne Gore, što se i obistinilo u izvještajima službenih lica FIFA” (tekst u prilogu).

Nakon toga, sačinili smo odgovor FIFA, u dogovoru sa medijima i navijačima koji su bili u Beogradu (tekst u prilogu).

U FIFA smo ukazali na specifičnost ovog predmeta, jer se nikada u svijetu, nije desilo da na neku utakmicu većina navijača dođe iz neke zemlje i navija protiv reprezentacije te zemlje i pretvori stadion u poligon za raščišćavanje nefudbalskih problema, ratnih, šovinističkih, fašističkih i sl.

Na proputovanju kroz Beograd otišao sam u Ambasadu naše zemlje u Srbiji i Crnoj Gori, smatrajući da je Ambasada obavezna da štiti naše građane na teritoriji Srbije i Crne Gore. Tada smo ocijenili potrebnim da se sastanemo sa generalnim sekretarom FS SCG Zoranom Damjanovićem i još jedanput pokušamo zajedno suzbiti nefudbalske pojave i doći do novih informacija, o pucanju iz vatrenog oružja na autobus sa našim navijačima u Beogradu, itd. Ni u kom slučaju ovaj sastanak nije imao za cilj da se promijeni ni slovo iz našeg odgovora FIFA.

Prije potpisivanja ove zabilješke sa sastanka, konsultovao sam predsjednika Saveza, gosp. Dominkovića, koji je rekao i meni i ambasadoru gosp. Leki, kao i generalnom sekretaru FS SCG da nije sporan tekst i da ga mogu potpisati.

Međutim, nažalost, ovaj sastanak je u javnosti protumačen kao pokušaj ublažavanja kazne za FS SCG o čemu nema ni slova istine, već sam želio da obezbijedim ravnopravnost u predstavljanju dokaza pred FIFA, a ne da FS SCG ostvari bilo kakvu prednost kao što se desilo u slučaju sa Danskom, kada su bili krivi organizatori iz FS Danske, a mi sankcionisani.

Ovim sastankom obezbijedili smo da se licem u lice pogledamo pred Disciplinskim komitetom FIFA.

Molim ukupnu javnost da pravilno shvati sve navedeno, što je i do sada bilo dostupno na WEB stranici Saveza, upravo iz razloga što nije bilo zadnje namjere sa moje strane, već suprotno od toga. Želio sam da učvrstimo i potkrijepimo naše dokaze, što smo i postigli, jer sam na licu mjesta saznao da je u FS SCG snimljena kaseta samo naših navijača, koji nisu napadali, nego su se branili od njihovih navijača. To nismo i nećemo dozvoliti.

Također, moguće je da je dopunjena prijava FIFA protiv FS SCG, kojom je proširena optužba protiv njih o šovinizmu i fašizmu, upravo rezultat svih navedenih poteza koje smo do sada poduzeli.
 

·
Sheperdesque
Joined
·
21,256 Posts
can someone please help..
i've been trying to watch the 60 minutes footage of the shit in Belgrade but for some reason when i download the file from the bihsoccer.com or bhfanaticos sites i can't play it. I tried on 2 work computers andat home but it just wont work. I get the message that it's sending a request for codec but then i just get the audio. Can anyone please suggest a way to fix this?
cheers
 
1 - 20 of 28 Posts
Top