Xtratime Community banner
1 - 20 of 44 Posts

·
Registered
Joined
·
36,402 Posts
Discussion Starter · #1 ·
PROBLEMI S LEĐIMA Ključnog Bilićevog napadača uoči Eura muče leđa

Petrić trenira, Bilić čeka dr. Paladina!


Tri dana traje neizvjesnost što je zapravo s leđima Mladena Petrića? Naime, izbornik Slaven Bilić uputio je Petrića da pošalje nalaz snimke leđa pročelniku odjela neurokirurgije KBC Rebro dr. Josipu Paladinu.

"Ne znam o čemu govorite. Nitko me nije zvao, nitko me nije konzultirao, a nisam niti vidio to u novinama", rekao je začuđeno dr. Paladino.

A iz Dortmunda je stigla informacija da je Mladen posljednjih nekoliko dana lagano trčkarao, što potvrđuje ono što je rekao dr. Zoran Bahtijarević, da Petrićev nastup na Euru 2008. godine nije niti jednog trenutka bio upitan.

Nekoliko kontradiktornih informacija zbunilo je javnost, a Slaven Bilić također nije do kraja znao što je s Petrićevim nalazom.

"Predložio sam Petriću da pošlaje nalaz dr. Paladinu. To je sve što znam, a navrijeme ćete svi biti obaviješteni što je točno s leđima Mladena Petrića."

Sve je još uvijek tajnovito, tako da ostavlja prostor za špekulacije. U petak dopodne dobili smo vijest da je Petrićev nastup na Euru i te kako upitan, da će morati na hitnu operaciju. Bilić zna koliko mu znači Mladen Petrić, nakon Eduarda da Silve najbolji hrvatski napadač. Ne smije niti pomisliti što bi bilo kada bi izgubio Borussijina nogometaša.

Čini se, ipak, da nije sve tako ozbiljno i alarmantno, no dok ne dobijemo konačnu dijagnozu što je s Mladenom prostor za nagađanja bit će i te kako velik.
from Vecernji....

Has anyone followed this?It could be disasterous..
 

·
Registered
Joined
·
44,394 Posts
I did hear he had problems with his back, but didn't think it was this serious.
 

·
Registered
Joined
·
10,611 Posts
Yeah this would just be disasterous as if Eduardo's injury wasn't already:moan:

But on the other hand Bilic had somewhat of a similair injury in 98 and played amazingly throughout the tournament, lets hope Mladen can do the same
 

·
Registered
Joined
·
36,402 Posts
Discussion Starter · #8 ·
that ended his career...
 

·
Registered
Joined
·
22,802 Posts
Bilić had a hip problem didnt he? Several injections at the WC meant he culd play but unfortunately that was the end for his career - he had an operation later.

I heard very vaiguly a few days ago that there was some back pain and that he had some tests done which showed he had no damage to his "kralježnica" and that this was confirmed by Dr Paladin also (now we kinow this is horseshit as this doc hasnt heard anything)

I dont know anything else.
 

·
Registered
Joined
·
70,728 Posts
hopefully this is just something the Cro media are using to scare everybody, as usual, nothing can be perfect before a tournament...there always has to be some sort of injury scare, fight in the lockeroom, manager picking his best friends etc..
 

·
Registered
Joined
·
36,402 Posts
Discussion Starter · #15 ·
where did you read this? He missed a few games in a row now right?
 

·
Registered
Joined
·
36,402 Posts
Discussion Starter · #18 ·
ok, super
false alarm, I was just waiting for some sort of confirmation. Cheery-o bhoys.
 

·
Registered
Joined
·
36,402 Posts
Discussion Starter · #20 ·
look on setanta.com.au
 
1 - 20 of 44 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top