Xtratime Community banner

1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
32 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Maradona: „Prefer de zece ori Cuba lui Castro decât America lui Bush!“


Fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona () a lansat un nou val de critici fatã de politica Statelor Unite ale Americii în Cuba, clamând: „Prefer de zece ori Cuba lui Castro decât America lui Bush!“. Maradona a atacat embargoul impus de Washington regimului de la Havana, spunând cã „este echivalent cu un act de terorism“. „Nimic nu poate intra în tarã, nici mãcar medicamentele. Acest lucru înseamnã cã mor copii si bebelusi.

Nu este posibil ca o tarã strãinã cum este Statele Unite sã poatã decreta cine poate trãi si cine poate muri“, a spus el. Fostul fotbalist este de acord cã în Cuba „sunt multe probleme de rezolvat“, dar a apreciat cã presedinele Fidel Castro este omul cel mai potrivit pentru aceastã tarã caraibeanã. Maradona a fost depistat pozitiv la un control antidoping efectuat în timpul Campionatului Mondial din 1994, gãzduit de SUA. De-a lungul timpului, argentinianul – care-si disputã cu brazilianul Pele titlul de „Cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor“ – a avut multe probleme cu drogurile, de aceea si urmeazã de doi ani o curã de dezintoxicare în Cuba. Maradona va împlini 42 de ani la 30 octombrie 2002. În palmaresul sãu figureazã douã finale mondiale, ambele în fata Germaniei Federale: una câstigatã (3-2 în 1986), cealaltã pierdutã (0-1 în 1990).
http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=index&catid=9

PESEU.... Indifent ce s-ar zice , consider ca Diego are dreptate , atita timp cit Cuba este supusa nemilos unui embargo total , care afecteaza doar populatia civila, si nu regimul in sine . Situatia din Cuba este dezastruaoasa , cine a fost deja acolo , pe plajele cubane, stie despre ce este vorba.

RESPECT DIEGO , THE BEST SOCCER PLAYER EVER..!
 
1 - 1 of 1 Posts
Top