Xtratime Community banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
4,706 Posts
Discussion Starter #1
HRVATSKI reprezentativac Marko Babic proglasen je najboljim lijevim bocnim igracem u jakoj Bundesligi, a Kicker uz to o Babicu pise vrlo pohvalnim rijecima, prenose Sportske novosti.

Kicker pise kako je Babic u Bayer dosao kao privjesak Jurici Vranjesu, ali da je iskoristio dobivenu priliku kada je klub napustio Ze Roberto.
Jos u prosloj sezoni Babic se u Bayeru dokazao kao vrstan igrac, a ove je polusezone postigao tri, a asistirao je pri sedam pogodaka.

Kicker hvali njegovu tehniku, prodornost i upotrebljive cenatrsuteve. Steta što i Baric nije tako mislio o mladom igracu, koji je u hrvatsku reprezentaciju pozvan kako bi zamijenio nekog od napadaca, iako je vrlo vjerojatno da bi Babic briljirao na mjestu lijevog bocnog.

Nijemci spominju i igre Babica za mladu i seniorsku hrvatsku reprezentaciju. Babic bi s Bayerom trebao produziti ugovor do 2007. godine

----------------------

Nice :)

This guy should be a starter for our NT, according to me
Did you guys see how our play changed when he was subbed in vs Slovenia?
 

·
Registered
Joined
·
36,179 Posts
instead of Miki? No, but Zivkovic can take a breather and give young Babic a go :)
 

·
Registered
Joined
·
69,260 Posts
Remember against Estonia in Tallinn? We used him as a left wing back or something similar to that. In that match we may have played a 5-3-2.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top