Xtratime Community banner

1 - 20 of 4087 Posts

·
Registered
Joined
·
1,275 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Now, the latest is that Feyenoord accepted Newcastle's offer for Emerton. Newcastle have to agree terms with the player and then..
The door will be open for "Mr White" will continue in Feyenoord!;)
 

·
Registered
Joined
·
1,275 Posts
Discussion Starter · #2 ·
It seems that Csaba Bernáth will leave DVSC:eek: :(

"Szafkó Tamás, Bernáth honlapjának üzemeltetõje (bernathcsabi.freeweb.hu) ugyanakkor arról tájékoztatta honlapunkat: elképzelhetõ, hogy a védõ külföldön folytatja pályafutását. A játékos egyelõre nem hosszabbította meg debreceni szerzõdését, mert bár imádja a várost és a csapatot, szeretné kipróbálni magát külföldön. Erre most vélhetõen lehetõsége nyílik, hiszen egy nyugat-európai klub érdeklõdik iránta, amelynek a nevét egyelõre nem szeretné elárulni.
 
G

·
From Sky:

Manchester United have captured their first summer signing after completing a £1.5million deal for USA keeper Tim Howard.

Howard's arrival will cast the future of current keeper, Fabien Barthez, into further doubt after a mercurial season between the posts.

The gallic flare and occasional wild blunder has been the cause of great consternation for United boss Sir Alex Ferguson and Barthez' place in the starting line-up may well be under threat.

Howard, 24, has been linked with a move to Old Trafford for the last six months after impressing scouts in the NY-NJ league. He will be unveiled to fans next month.

Despite holding a Hungarian passport, Howard chose to play for the USA national side and will play in goal on Thursday night against Turkey in the Confederations Cup in France.

And USA boss Bruce Arena is confident that his keeper will make a marked impression when he arrives at the Premier League champions.

Arena said: Tim is an outstanding athlete, a great shot stopper and is very quick coming off his line. He's got the full package."


--------------------------

Funny how the article says, "...chose to play for the US national side..."

I doubt the Hungarian NT ever heard of him.
 

·
Registered
Joined
·
526 Posts
Ez a Tim Howard magyar származású?

Egyszer olvastam róla valamit az nb1.hu oldalon.

Mindenesetre sok sikert kívánok neki Manchesterben és az US-válogatottban.
 

·
Registered
Joined
·
79,623 Posts
Piszkos Fred said:


I doubt the Hungarian NT ever heard of him.
I'd put him at 5th choice but gellei would but him at 7th ;)

At least we can say we have our secound premiership player after istvan kozma :D
 

·
Registered
Joined
·
79,623 Posts
probably occupies most Reds fans worst elevens of all time. Signed from Dunfermline for £300,000 he proved a costly mistake. He rarely played for the Reds in his time and in 1993 a work permit application failed and he was allowed to return to Hungary.
 

·
Registered
Joined
·
59,932 Posts
did u already read this:

Stuttgart, június 19., 9.50

A védõ vezeti Felix Magath kívánságlistáját.

Az Index.hu információi szerint elképzelhetõ, hogy Lõw Zsolt hamarosan csatlakozhat Szabics Imréhez, az ezüstérmes Vfb Stuttgart csapatánál. Az anyagi gondokkal küzdõ Stuttgart több meghatározó játékosától is megválik a bajnoki rajtig, ezért minél elõbb gondoskodni kell a pótlásukról. Felix Magath a klub vezetõinek leadta kiszemeltjeinek listáját, amelynek elsõ helyén Lõw Zsolt szerepel.
A Cottbus védõjét még kétéves szerzõdés köti csapatához, és a másodosztályú klub 800 ezer eurót kér érte, amit azonban nem biztos, hogy a stuttgartiak hajlandóak kifizetni. A szabadságát töltõ Lõw elmondta, hogy õ is hallott az ezüstérmes érdeklõdésérõl, de a klubok egyelõre nem tértek rá a részletekre.
(Forrás: index.hu)


would be great!

the sváb-magyar csapat in the bajnokok ligája!

sok sikert, zsolti!
 

·
Registered
Joined
·
59,932 Posts
found another one in ns:

Néhány héttel ezelõtt tért haza Skóciából Mátyus János, ám a jelek szerint nem sok idõt tölt majd pihenéssel a 34-szeres válogatott játékos.


Az elmúlt szezont a Hibernianban lehúzó Mátyus – mint arról már korábban is írtunk – azért nem maradhatott Nagy-Britanniában, mert az elõzõ két évben nem játszott elegendõ mérkõzést Gellei Imre szövetségi kapitány együttesében, és ennek megfelelõen hiába marasztalták, távoznia kellett Edinbourgh-ból. A 28 esztendõs labdarúgó ezekben a napokban jobb híján strandra jár, azonban – ha nem jön közbe semmi – hamarosan ismét útra kelhet. Menedzsere ugyanis a héten konkrét törökországi ajánlattal hívta fel Mátyus Jánost (egy elsõ osztályú klub kétéves szerzõdést kínál), aki egyelõre még kivár, mint mondta, nem szeretné elkapkodni a döntést.
A hátvédnek egyébként dán, valamint ciprusi lehetõségei is vannak, sõt, korábban kis híján megegyezett a Mainz csapatával, ám mivel a német gárda nem jutott fel a Bundesliga élvonalába, megakadtak a tárgyalások.:D :D :D
 

·
Registered
Joined
·
79,623 Posts
full story

Lőw Szabics csapattársa lehet

Ághassi Attila
2003. június 18., szerda 16:47


Felix Magath, a Stuttgart szakvezetője egyik interjújában kijelentette, hogy örülne, ha Lőw Zsolt a Stuttgartban folytatná.Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változat a támogatásával


Múlt hét csütörtökön jelentették be a szeptembertől a Bajnokok Ligájában szereplő Stuttgart vezetői, hogy leigazolták a három válogatott meccsen öt gólt szerző magyar csatárt, Szabics Imrét. A német lapok az eddigi átigazolási szezon legjobb vételének tartják a támadót.

Magath kívánságlistájának első helyezettje Lőw

A tetemes adóssággal küszködő Stuttgart tavalyi keretéből több alapember is kiesik: Balakov befejezi pályafutását, a román Ganea valószínűleg eligazol, akárcsak Kurányi, akiért több olasz klub is bejelentkezett.

Felix Magath szakvezető pontosan érzi, hogy csapatának erősítésre van szüksége, és a német Bildnek úgy nyilatkozott, hogy három játékost szeretne leigazolni. Elsőként Lőw Zsoltot, a Cottbus idegenlégiósát említette meg. (Rajta kívül a horvát válogatott Jurica Vranjest, valamint a török Denizlisporból kapusát, Dirk Heinent is szívesen látná.)

800 ezer euró Lőw ára

A magyar válogatottban stabil kezdő Lőw helyzetét nehezíti, hogy még kétéves szerződés köti az idén kiesett keleti együtteshez. Az ára 800 ezer euró, és kérdés, hogy ennyit képes-e fizetni érte a Stuttgart. (Szabicsot ingyen igazolták le.)

Lőw: néhány nap múlva eldől a sorsom

A Rodoszon nyaraló Lőw az Index megkeresésére elmondta, hogy hallott az érdeklődésről, és szívesen is játszana a sváboknál, de a részletekről egyelőre még nem beszéltek. "A vételáram elég magasnak tekinthető, biztos komoly alkudozás lesz. Néhány nap múlva eldőlhet a sorsom."
 

·
Registered
Joined
·
1,275 Posts
Discussion Starter · #15 ·
Bodnár Laci wants to leave Kijev!!

"- Idén két trófeát sikerült begyûjtened, mit tervezel jövõre?
- Egy jó BL-szereplésben bízom, remélem, fokozatosan visszajátszom majd magam a csapatba, és a nemzetközi porondon is bizonyíthatok. Ez sokat jelentene, hiszen akkor a következõ idény végén könnyebben mehetnék Nyugatra.
- Nocsak, tán nem elégedetlen vagy, esetleg nem érzed jól magad Kijevben?
- Nem errõl van szó, a körülmények adottak a jó futballhoz, semmi másra nincs gondunk, a futballon kívül mással nem kell törõdnünk. Ideálisak az állapotok.
- Hát akkor miért akarsz távozni?
- Nos, azért nem erõltetem én ezt igazán, hiszen a szerzõdésembõl még egy plusz egy év van hátra, és ez ugye azt jelenti, hogy a jövõ évben megújíthatjuk a szerzõdésemet a Dinamóval. De ha jön valami jobb ajánlat egy ennél jobb bajnokságból, akkor nem biztos, hogy nemet mondanék.
- Ezek szerint alacsonynak találod az ukrán bajnokság színvonalát?
- Nehéz kérdés ez, mert az elmúlt években a Sahtyor Donyecken kívül nem volt igazán nagy riválisunk, idén viszont már négy-öt csapatot is sikerült úgy megerõsíteni, hogy megközelítik a két élcsapat színvonalát. Egyre élesebb tehát a verseny, ami jó. Viszont úgy érzem, talán kipróbálhatnám magam valamelyik nyugat-európai bajnokságban is.
- Hogy töltöd a nyári szabadságot?
- Nincs olyan nagy vakáció, hiszen négy nap múlva (Bodnárral június 19-én beszélgettünk, a szerk.) már kezdjük is a felkészülést, mert a következõ idény július 12-én kezdõdik, így nincs sok idõm pihenni. Szerencsére, vagy hála Istennek, nem is tudom..."
 

·
Registered
Joined
·
79,623 Posts
Bodnár may aswell go to stuttgart aswell :D

here's an interesting one ...anybody know what happened to mr dawn? according to this his contract is up but surely he has a new club already :confused:

also what happened to him
 

·
Registered
Joined
·
1,275 Posts
Discussion Starter · #20 ·
Some transfer news from the NB1:

Takács Tamás (former U21 keeper, he was a great talent IMO but when Haladás relegated several top clubs wanted to sign him, but he stayed), so DVSC signed Tamás Takács.

Nikolov Balázs: He was out of contract because Dunaferr poor finance status. He was signed a 2 year contract with DVSC.

Turi Géza: The keeper of the ZTE will signed a contract with Videoton.

Milinte Árpád: The keeper of the Videoton will continue his career at Sopron.
 
1 - 20 of 4087 Posts
Top