Xtratime Community banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
1,732 Posts
Discussion Starter #1
U AUTOBUSU koji vozi Partizanove prvotimce na treninge uvek ima mnogo šale. U petak je na "tapetu" bio napadač Bojan Brnović, a "izazivao" ga je Igor Duljaj.
- Jesi li ti pre dve godine igrao za reprezentaciju samo zato što ti je selektor Savićević zemljak? - "pecnuo" je Duljaj Brnovića.
- O čemu pričaš? Pa ja sam na debiju protiv Litvanije dao gol, pa dva za "B" selekciju protiv Češke, namestio LJuboji gol protiv Hondurasa... Malo li je? - reagovao je Brnović.
- Pa zašto onda ne daš neki gol u Partizanu - opet će Duljaj.
- Mateus me u Madridu ubaci da dam gol i pokrivam desni bok, a sve za tri minuta. Pred meč s Realom u Beogradu rekao mi je na treningu da sam brz i pitao da li mogu da pokrijem Roberta Karlosa. Nisam znao da li sam napadač ili bek... - čudi se Brnović.
- Ja bih, brate, stao i na gol da trener to od mene traži - završio je Duljaj.

------------------------------

I thought the conversation was funny, although I didn't know Duljaj was such a pain in the arse, pecka Bojana.

-------------------------------

The Kralj:

- Poštujem Pantića i Radakovića, ali sebe najviše cenim. Žao mi je što je Đorđe dobio boginje u poslednjem trenutku, ali nadam se da će se brzo oporaviti, jer zdrava konkurencija je bitna da ekipa funkcioniše na pravi način.

-------------------------------

Nice to see that not everyone is politically correct (like I am...).

--------------------------------

PARTIZANOVE treninge redovno posmatraju i lokalni klinci iz mlađih kategorija Al Nasera. Jedan od njih se juče osmelio, prišao i pitao:
- A, odakle ste vi?
- Iz Srbije.
- Šta je to?
- Zemlja u Evropi, nekada se zvala Jugoslavija. Jesi li čuo za nju?
- Nisam, ali za Partizan jesam, igrali su protiv Real Madrida pre nekoliko meseci - rekao je tamnoputi mališan na tečnom engleskom

---------------------------------

I wonder if this story is made up, however it's good to hear that the name Partizan is spreading, even if the paperboys are Beckham, Figo and Ronaldo.
 

·
Registered
Joined
·
15,157 Posts
LOL @ Kralj :howler:

Yes, at least the name Partizan is spreading...almost it seems to the point where its reputation exceeds that of our NT :tongue:
 
1 - 2 of 2 Posts
Top