Here is a collection of funny things that football people in Divizia A said. Some are from magazines or newspapers, others are ones that I've seen on TV. I might add some more.
Enjoy.
“Sa fim seriosi. “Muie” e un cuvant intrat in obisnuinta galeriilor din Romania. Si in fond, nu l-au jignit pe domnul Dragomir, doar i-au dat muie!”
-----------------------------------------Un observatory de joc, referitor la scandarile “Muie Dragomir” al galeriei craiovene
“Un campionat cu 16 echipe e prea tensionat. Cu 18 echipe, ar fi un campionat mai relaxat si antrenorii si-ar permite sa arunce in joc si juatorii de perspective.”
-----------------------------------------------------------Jean Padureanu
“Nu am facut blaturi, am facut doar niste reciprocitati.”
--------------------------------------Acelasi Jean Padureanu.
“Du-te in ****** mea!”
“Baiete, te trimit la echipa de tineret, nu mai joci in viata ta fotbal!”
“Focu’ la ei!”
--------------------------------Din indicatiile tactice ale antrenorilor din Romania
“Eram bun la gramatica, nu la compunere”
-------------------------------------Gica Hagi, explicand de ce vorbeste mai putin fluent.
“Am meditate la frontierele spirituale ale Panteonului”
----------------------------------------Explicatie a lui Cornel Dinu a suptra felului in care si-a petrecut vacanta.
“E carne de porc? Si ce daca, ii zic ca e de vaca!”
----------------------------------Romica Pascu, pe drum spre a-I duce o gustare musulmanului ghanez Dossey
“Avem cel mai tare campionat din Europa”
“Zice-ti ce vreti, dar avem cel mai tanar campionat din Europa.”
----------------------------------------------------Dumitru Dragomir
“Bagati si voi un zoom, folositi utilajele alea!”
--------------------------------------Gheorghe Stefan, la Procesul Etapei
“Anghelinii, ti fac io pi tini! N-o sa mai arbitriezi in viata ta Seahlaul!”
‘Taci ba ca nu stii nimic. Eu te-am promovat, ba!”
-----------------------------------------------------Dialog intre Pinalti si arbitrul Anghelinei, fost capitan de echipa la Ceahlaul
“I-am dat bani de facultate unei fete, si i-am cerut in schimb sa nu uite doua lucruri: unu, ca Gigi Becali i-a dat bani, doi, unitate nationala!”
-------------------------------------------------------Gigi Becali
“Esti un onanist, ba!”
-------------------------------------Giovanni Becali catre arbitrul Fratila
“De vreme ce Dinamo a castigat la Piatra-Neamt, inseamna ca a fost o lupta acolo.”
----------------------------------------------------Simona Marinescu, aparatoarea lui Dinamo.
Enjoy.
“Sa fim seriosi. “Muie” e un cuvant intrat in obisnuinta galeriilor din Romania. Si in fond, nu l-au jignit pe domnul Dragomir, doar i-au dat muie!”
-----------------------------------------Un observatory de joc, referitor la scandarile “Muie Dragomir” al galeriei craiovene
“Un campionat cu 16 echipe e prea tensionat. Cu 18 echipe, ar fi un campionat mai relaxat si antrenorii si-ar permite sa arunce in joc si juatorii de perspective.”
-----------------------------------------------------------Jean Padureanu
“Nu am facut blaturi, am facut doar niste reciprocitati.”
--------------------------------------Acelasi Jean Padureanu.
“Du-te in ****** mea!”
“Baiete, te trimit la echipa de tineret, nu mai joci in viata ta fotbal!”
“Focu’ la ei!”
--------------------------------Din indicatiile tactice ale antrenorilor din Romania
“Eram bun la gramatica, nu la compunere”
-------------------------------------Gica Hagi, explicand de ce vorbeste mai putin fluent.
“Am meditate la frontierele spirituale ale Panteonului”
----------------------------------------Explicatie a lui Cornel Dinu a suptra felului in care si-a petrecut vacanta.
“E carne de porc? Si ce daca, ii zic ca e de vaca!”
----------------------------------Romica Pascu, pe drum spre a-I duce o gustare musulmanului ghanez Dossey
“Avem cel mai tare campionat din Europa”
“Zice-ti ce vreti, dar avem cel mai tanar campionat din Europa.”
----------------------------------------------------Dumitru Dragomir
“Bagati si voi un zoom, folositi utilajele alea!”
--------------------------------------Gheorghe Stefan, la Procesul Etapei
“Anghelinii, ti fac io pi tini! N-o sa mai arbitriezi in viata ta Seahlaul!”
‘Taci ba ca nu stii nimic. Eu te-am promovat, ba!”
-----------------------------------------------------Dialog intre Pinalti si arbitrul Anghelinei, fost capitan de echipa la Ceahlaul
“I-am dat bani de facultate unei fete, si i-am cerut in schimb sa nu uite doua lucruri: unu, ca Gigi Becali i-a dat bani, doi, unitate nationala!”
-------------------------------------------------------Gigi Becali
“Esti un onanist, ba!”
-------------------------------------Giovanni Becali catre arbitrul Fratila
“De vreme ce Dinamo a castigat la Piatra-Neamt, inseamna ca a fost o lupta acolo.”
----------------------------------------------------Simona Marinescu, aparatoarea lui Dinamo.