Xtratime Community banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
13,464 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Ekskluzivno: Čelnici N/FS BiH podnijeli ostavke

Na izvanrednoj sjednici Izvršnog odbora N/FS BiH održanoj u Tesliću, 31.ožujka u kasnim večernjim satima, kompletan IO podnio je neopozive ostavke.


Kako saznajemo iz dobro upućenih izvora, bliskih našem Savezu, sjednicu je u subotu poslijepodne sazvao Milan Jelić izričito zahtijevajući da se svi članovi IO pojave u Tesliću.

Uz domaće vino i sir iz mijeha, Jelić se obratio prisutnima rekavši da se ne može više nositi s raznoraznim pritiscima te da iz tog razloga napušta mjesto predsjednika N/FS BiH, a da savjetuje i svojim suradnicima da učine isto.

Generalni sekretar, Munib Ušanović i dva dopredsjednika, Iljo Dominiković i Sulejman Čolaković, složili su se s Jelićem te su i oni podnijeli neopozive ostavke. Svi su se složili da su nemili događaji na utakmici između Norveške i Bosne i Hercegovine 'kap koja je prelila čašu'.

Jelić je zatim telefonski kontaktirao direktora reprezentacije Ahmeda Pašalića, koji je bio spriječen doći na zakazani sastanak. Naš izvor nam je rekao da je tom priliko Pašalić kazao kao odavno razmišlja o ostavci, ali da nije želio otići sam te je samo čekao da čelnici Saveza naprave prvi korak.

Prema pravilniku Saveza novi čelnici birat će se konkursom, nešto slično kao kada se birao nasljednik Blaža Sliškovića.--------------------------------------------------------------------

April fools,this got me on another forum I forgot it was April 1st
 
1 - 3 of 3 Posts
Top