Hey, I just found this interview with Dzajic, and if this is true, there is no reason for us to be worried..

Sorry for the Serbian, but it is too long to translate and I am very tired..
Perfektno odradjenu sezonu u kojoj je posle pet susnih godina na Marakanu stigla dupla kruna u Zvezdi ne zele brzo da zaborave. Medjutim, zadovoljstvo uspesima nije opilo ljude iz Ljutice Bogdana, naprotiv. Predsednik Dragan Dzajic obecava da ce Zvezda iduce godine imati bolji sastav nego ovogodisnji.
Zvezda je dan posle zavrsetka sezone prodala Dudica Benfiki?
- Sto se tice Dudica, planski smo procenili da imamo adekvatnu zamenu, to je potvrdio i Muslin. Uveravam vas da u Zvezdi nece biti rasprodaje uprkos sve cescim novinskim natpisima. Ali, ja takve naslove citam vec 22 godine.
Bez obzira na basnoslovne ponude?
- Iako nismo u dobroj finansijskoj situaciji resili smo da probamo da uradimo nesto u Evropi. Ne gajimo neke velike iluzije, jer nas u eliti nije bilo jako dugo, ali svakako necemo rasprodati tim - osim one igrace za koje smatramo da mogu da odu. Ja vam otvoreno kazem da smo imali ponude za Lerinca, Pjanovica, Drulica, Bunjevcevica, ali oni nece ici nigde.
Ni Bunjevcevic ?
- Goran ima nekoliko dobrih ponuda ali ne previse konkretnih. Mislim da ce ostati u Zvezdi. Kod nas je prekjuce bio jedan Turcin koji mi je ponudio cek da napisem koliko zelim, samo da bi kupili Gorana Drulica. Odbio sam!
Na koje igrace mislite, kada ste rekli da neki mogu da odu?
- Na Gojkovica, Bajcetica, Miljkovica i Mirkovica. Oni ce moci da idu u inostranstvo. Ostali ce igrati i dalje u Zvezdi.
Koga cete dovesti?
- Necu da navodim imena, mada vec imam trojicu-cetvoricu igraca na papiru sa kojima smo sve zavrsili. Jedno je sigurno, bice iskljucivo iz naseg fudbala. Dakle, nisu u pitanju nasi internacionalci - zavrsio je Dzajic