Xtratime Community banner

2021 - 2040 of 2069 Posts

·
Registered
Joined
·
79,606 Posts
Discussion Starter #2,021
Hardly.

It is really easy to get replica kits. Just they are hard to get abroad because it is not worth it. But not impossible. If everything fails just get a breadbin to send you one.
 

·
Registered
Joined
·
10,101 Posts
Thought the same thing, I wholeheartedly agree:thumbsup:

"Egy nagyon érdekes jelenségre lettem figyelmes a Ferencváros legutóbbi mérkőzése során. Nagyszerű játékosunk, volt játékosunk, Davide Lanzafame egy egészen szép gólt lőtt. Nagyon tetszett a gól, nagyon tetszett, ahogy belőtte, tetszett, ahogy játszott. És utána, a mérkőzés után nyilatkozott, hogy ez volt magyarországi tartózkodása alatt a legnagyobb élménye. Hát Lanza! A bajnokságot nem élvezted?! Nem a bajnokság volt a legnagyobb élmény?! Mindegy, hogy milyen szép gólt rúgott, mindegy, hogy levette utána a mezt, sárga lapot kapott érte, ennek ellenére én azt gondolom, hogy a bajnokság megnyerése a legnagyobb élmény. Szóval kicsit csodálkoztam, hogy Lanzénak egy gól volt a legnagyobb élmény, az ember nagyon gyorsan felejt… Én is, mondjuk én kicsit dühösebb vagyok, mint Lanza, de mindannyian gyorsan felejtünk, és úgy látom, hogy Davide Lanzafame is felejti azokat az élményeket, amelyeket a XIX. kerületben szerzett, és már csak IX. kerületi élményekre emlékszik. Remélem, azért minket még nem teljesen felejtett el, mert bizony vannak itt honvédosok, szurkolók, akik szeretik, szerették Lanzát és sajnálják, hogy ilyen élményei vannak."

George F. Hemingway a Digi Sporton vezetett vlogjában Davide Lanzafame hétvégi kijelentésével is foglalkozott. (via ulloi129.hu)
 

·
Registered
Joined
·
1,412 Posts
More great news for Honved. They're going to build a FIFA 4-star stadium for Honved. Here's the picture of the New Bozsik Stadium. Honved has come into the 21st Century. Congratulations.

 

·
Registered
Joined
·
1,412 Posts
Ferencvaros. Honved. MTK. Three words, enough said.

Honved is a very strong team this year in the league and ranked No.2 on points thanks goodness and Ferencvaros No.1 This will be a classic of classics, Ferencvaros & Honved sprint down the homestretch in a galvanizing down-to-the-wire finale week and into the Champions League next year, where they will perform good and beyond expectations.
 

·
Registered
Joined
·
5,233 Posts
A little insight on how Hemingway runs this club - Calciomercato.com interview with Marco Rossi (translated to Hungarian on Csakfoci):

"Később aztán Budapesten jártam. Egy barátom, aki olasz étteremtulajdonos, ismerte Fabio Cordellát, a Honvéd akkori sportigazgatóját. Neki köszönhetően csatlakoztam egy nagy múltú, de nehéz jelenű klubhoz.

Kevés pénz és sok fiatal. Olyan ellenfelekkel szemben, mint a Debrecen, a Győr, a Vidi vagy a Ferencváros, esélyünk sem volt tartani a lépést.

4 forduló volt hátra. A Honvéd 8. volt a 16-ból, szóval nem álltunk rosszul. Én és a másodedzőm, Cosimo Inguscio azonban úgy döntöttünk, hogy távozunk, mert a csapat tovább gyengült és fiatalodott."

Második honvédos időszakáról
"2015. FEBRUÁRJÁBAN HÍVTAK MINKET VISSZA A TÖK UTOLSÓ HONVÉDHOZ, CSAK FOGTUK A FEJÜNKET. KEDVETLEN FUTBALLISTÁK, ÉS MÉG A KORÁBBIAKNÁL IS FIATALABB JÁTÉKOSOK ALKOTTÁK A KERETET. AZ UTOLSÓ PILLANATBAN MENEKÜLTÜNK MEG A KIESÉS ELŐL.

A következő évben átalakult az NB I, szűkült a csapatok létszáma, és az MLSZ elkezdte támogatni a fiatal játékosok játszatását. Ez egy a Honvédhoz hasonló anyagi problémákkal küszködő klub számára áldás volt. Akkor 7. helyen végeztünk.

Ezzel a Honvéddel bajnoknak lenni olyan volt, mint amikor a Leicester megnyerte a Premier League-et.

A 12 csapatból a mi költségvetésünk volt a legkisebb, és 24 éve nem is volt példa 1. helyre a csapatnál.

Végül úgy döntöttem, hogy távozom, függetlenül a szép eredménytől. Az elnök (George F. Hemingway – szerk.) egyéves hosszabbítást ajánlott nekem, és nagyjából ugyanazt az összeget. Ezt többször is megtette, amíg rá nem untam, és nem vettem fel a kapcsolatot a DAC-cal."


Basically Hemingway is a dumb, money-grabbing, idiotic old man who should not run any clubs let alone such a historical one.
 

·
Registered
Joined
·
10,101 Posts
That he won't pay the overblown prices most Hungarians get in NB1 these days makes him a sensible to me. Rossi is another matter as he worked a miracle with that version of Honvéd.
 

·
Registered
Joined
·
5,233 Posts
If he is another matter - and it certainly seems he is -, then why didn't he, Mr. Sensible, realize that a miracle was performed under his nose for a whole season? And why didn't he honorál it with a much better contract?

What was the goal for that season for Honvéd? To avoid relegation? Lower-mid table finish? How is it possible that he managed to offer Rossi a 1 year contract? Why would anyone in their right mind do that?
 

·
Registered
Joined
·
79,606 Posts
Discussion Starter #2,040
Gróf sold to Fradisták.


If Dibucz stays then one keeper rides the pine. Or Dénes clears off to Sweden or something.
 
2021 - 2040 of 2069 Posts
Top