Xtratime Community banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Banned
Joined
·
1,415 Posts
Discussion Starter #1
: FUDBALER ZELEZNIKA U BOLONJI !


foto:www.fczeleznik.co.yu
Fudbaler Zeleznika i mlade reprezentacije Jugoslavije Vlada Smit od cetvrtka uvece je i zvanicno clan italijanske Bolonje.

Ovaj za mnoge iznenadjujuci transfer je obavljen nakon sedmodnevnog boravka jugoslovenskog fudbalera u Bolonji, koji nije odigrao ni jednu probnu utakmicu.

U izjavi za B92, portparol kluba iz Zeleznika, Slobodan Djuric i zvanicno je potvrdio prelazak Smita u trenutno sestoplasiranu ekipu italijanskog "kalca":

"Mogu i zvanicno da potvrdim ispred fudbalskog kluba Zeleznik da je nas igrac Vlada Smit potpisao ugovor sa Bolonjom. Veoma je vazno istaci da je Smit potpisao ugovor sa ialijanskim klubom bez odigravanja probnih utakmica sto krasi samo velike igrace. On je prosao sve lekarske preglede, a zvanicno bi trebalo da bude predstavljen u toku sledece nedelje, a pravo nastupa stice odmah". - izjavio je Djuric i dodao:

"Iako je Zeleznik ostao bez jednog od najboljih igraca, ovo je veliko priznanje ne samo za "mali" Zeleznik, vec i za jugoslovenski fudbal. Vlada Smit je bio igrac sredine terena i kreator gotovo svih akcija naseg tima, a cesto je postizao i golove.

Iako se zna kakva je situacija u nasem klupskom fudbalu, predsedniku kluba Aci Bulicu je izuzetno drago zbog Vlade Smita, jer je jedan fudbaler Zeleznika, postao clan jednog tako velikog kluba iz najjace fudbalske lige na svetu.jugoslovenskom klupskom fudbalu.

Vlada Smit je rodjen 6.4.1980.godine. Fudbalom je poceo da igra u mladim selekcijama Vojvodine, da bi nakon sezone provoedene u FK "Milicionar", postao clan Zeleznika

__________________________________-

Vlada Smit a young defender who played for Zeleznik signed a contract with Italian Serie A team Bologna. Good news for our defence, another talented player to add to the list.
 

·
Registered
Joined
·
2,694 Posts
on onefootball.com they said he "really impressed" during a week-long trial. let's hope he will get his chance soon and be a regular in this squad.
bologna is a regular team in the italian calcio. they usually qualify for uefa cup.

good news.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top