Xtratime Community banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
114 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I just read these articles about Boban playing again, and Jozic resigning. This can't all be April Fool's stuff, can it??

www.hrsport.hr
www.sportnet.hr

Boban se vraæa u Dinamo, možda i u reprezentaciju!

Teško je i bilo oèekivati da æe takav igraè u naponu snage imati strpljenja gledati nogometne utakmice s tribina. Nakon što je duže vremena Velimir Zajec u tajnosti pokušavao privoliti Zvonimira Bobana da se vrati u matièni klub, pred kraj ovog tjedna je uspio. Boban je viðen u društvu sa Zajecom i na utakmici Dinama i Belupa, na kojoj su modri pružili najbolju partiju ovog proljeæa, a dogovoreno je da se Boban veæ sada prikljuèi momèadi, a jako je moguæe da zaigra, ili barem sjedi na klupi, u uzvratnom ogledu polufinala kupa protiv Osijeka.

- Ne možemo se zavaravati da prednost Zagreba možemo stiæi, jer i ako ih dobijemo u meðusobnom ogledu, opet moraju negdje kiksati. No, glavni je prioritet za ovu sezonu kup, a nadamo se da æemo sa Bobanom i Mariæem sljedeæe sezone konaèno napraviti iskorak u Europi - istaknuo je Zajec.

Informaciju o moguæem Bobanovom povratku dobili smo od njegova oca Marinka poèetkom tjedna. Boban "senior" potvrdio je Zajeca.

- Znate kakav je Zvone, nije mogao bez nogometa, hoæe pomoæi Dinamu. Reprezentacija? Ne znam, ne bih htio toliko daleko, izvan nogometa je veæ više od pola godine, ako bude spreman možda, sigurno se neæe muèiti kao neki drugi igraèi - kaže Marinko Boban.
Zanimljivo, Zajec je bio jedan od èelnih ljudi kluba kad je Boban odlazio u Milano, a eto, sada ga vraæa u Dinamo

and this one:

Joziæ podnio ostavku, Æiro se vraæa za kormilo!?

Mirko Joziæ završio je s izbornièkom karijerom (dp)Jutrošnja konferencija za novinare u HNS-ovoj Kuæi nogometa doživjela je potpuno neoèekivan rasplet. Redovito druženje hrvatskog nogometnog izbornika s predstavnicima domaæih medija poèelo je u pomalo napetoj i neoèekivanoj atmosferi. Nakon kratkog uvoda Zorislava Srebriæa, rijeè je dobio izbornik Mirko Joziæ, koji je objavio da od danas više nije na èelu hrvatske nogometne vrste! U kratkom izlaganju, kao glavni razlog odstupanja naveo je "loše predstave svoje momèadi u utakmicama protiv Bugarske i Slovenije", naglasivši kako "ni u jednom trenutku od igraèa nije prihvaæen kao što je to bio Miroslav Blaževiæ", dodavši i da ne iskljuèuje moguænost bojkota njegove funkcije od strane nekih starijih igraèa. Srebriæ je izjavio da je HNS zateèen Joziæevom odlukom, ali da nema vremena za velike afere i otezanja. Ime novog izbornika veæ je gotovo sigurno poznato, nakon što je Tomislav Iviæ prihvatio poziv kluba iz Kranjèeviæeve, na trenersku stolicu vraæa se i - Miroslav Blaževiæ...


--------------------------------------------------------------------------------

Mirko Joziæ potpuno neoèekivano, odstupio je s kormila hrvatske nacionalne momèadi nepuna dva mjeseca prije poèetka Svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji. Na jutrošnjem sastanku s novinarima nije previše opširno objašnjavao svoj potez. "Svoju odluku iznio sam gospodinu Srebriæu i predsjedniku Vlatku Markoviæu veæ u petak, no gospoda iz HNS-a su me zamolila da u javnost ne izlazimo prije ponedjeljka i okonèanja uskršnjih praznika. Markoviæ mi je rekao da žele razmsliti o mojoj odluci i pokušati pronaæi najbolje rješenje. Naravno da sam poštovao njihovu odluku, no nisam promijenio mišljenje. Moje vrijeme u hrvatskoj reprezentaciji je završeno"Joziæ je na konferenciji bio vidno utuèen (Snimio: Dražen Patarèiæ)Na pitanje našeg reportera je li glavni razlog slab rezultat, ili osjeæa da je bio bojkotiran od nekih igraèa, Joziæ je samo kratko odgovorio: "U prvom redu slaba igra naše momèadi, premalo je vremena ostalo da bih uspio nešto više promijeniti. Što se tièe bojkota, ne mogu biti siguran, ali mislim da me neki stariji igraèi nisu prihvatili kao što su prihvatili Blaževiæa." Takoðer, Joziæ je najavio opširniji razgovor s novinarima u srijedu, kada bi trebao "otvoriti dušu" o mnogim stvarima koje su ga muèile za vrijeme "izbornikovanja.

Tajnik Srebriæ je na kraju, upitan o imenu novog izbornika naglasio da još sve nije sigurno, ali da bi moglo biti do kraja današnjeg dana. Tajne nema, glavni kandidat za povratak na mjesto izbornika je "nezaposleni" Miroslav Blaževiæ, koji je okvirno veæ dao svoj prisatanak, što nisu krili ni u HNS-u. Suspenzija koju mu je Udruga prvoligaša odredila na voðenje utakmica u domaæem prvenstvu, ne odnosi se na utakmice reprezentacije, pa ni u tom pogledu nema nikakvih zapreka povratku Miroslava Blaževiæa na mjesto izbornika hrvatske nogometne vrste za Svjetsko prvenstvo. Više bismo trebli znati veæ do kraja ovog uzbudljivog uskršnjeg ponedjeljka...
 

·
Registered
Joined
·
36,402 Posts
hehe, I'll bet it's April fools. Like the Zagreb loosing 6 points Nogomet.com reported. I don't beleive it.
 

·
Keyboard Hero
Joined
·
8,368 Posts
HOLY SHYTE!!!!

BOBAN'S BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) :D
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top