Xtratime Community banner

Status
Not open for further replies.
61 - 80 of 1686 Posts
G

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Can't turn off email notification

Hi,

I can't turn off email notifications. I've gone into the edit section, turned off the notification button, emails still come. I then went to "unsubscribe" from individual threads, but emails still keep coming. I only want to recieve PM's.
Also, I read the Hungarian Forum, and any new thread that gets started, I also get an email notification. Somehow I am subscribed to the forum, can that be deleted somehow?
 

·
MVP
Joined
·
8,984 Posts
I cannot click on any of the smilies or text editing while writinh a post.

I'd have to spell it out/write it like :)

or :proud:

It doesn't automatically include the smiley when you click on it............:pp
 

·
MVP
Joined
·
8,984 Posts
Teams support has disappeared from the left hand side.

Join Date
Location
Posts
Team is missing
 

·
Registered
Joined
·
15,061 Posts
And the way the signature is seperated (or not) from the post seems rather weird IMO.

Or can I change it somewhere? This way it looks totally ridiculous.
 

·
Registered
Joined
·
865 Posts
Somehow the signature bug is only in Firefox. When viewing from IE, it's perfectly normal.

But whoever is in charge, please fix this for Firefox too, coz I guess the majority of members here use it to view the forum.

And also... IE suxx :D
 

·
Defunct
Joined
·
23,341 Posts
Discussion Starter #67
Solero said:
Somehow the signature bug is only in Firefox. When viewing from IE, it's perfectly normal.

But whoever is in charge, please fix this for Firefox too, coz I guess the majority of members here use it to view the forum.

And also... IE suxx :D
neebz reported the bug on IE, Psycho reported it on Firefox. I use Firefox and obviously on my screen it's all good :cool:
 

·
Registered
Joined
·
10,150 Posts
Just a minor thing (and probably not a bug, but just not added yet) - but I'm missing the reading receipts for private messages.
 

·
Registered
Joined
·
44,603 Posts
I can not use the smilies,what is the problem,tk...
 

·
Registered
Joined
·
5,181 Posts
The Arcade is gone too.
 

·
Registered
Joined
·
10,724 Posts
Not sure if it's a bug or a desired change, but the icons at the bottom right of a post: 'edit', 'quick reply', 'quote', etc. are showing up as
(edit) (quick reply) (quote)

rather than the icons that used to be there. IMO It looks bad with just the text...

I know Numerodix said they weren't going to try to hack and fix all the little quirks. I'm just reporting because I thought the icons were there after the upgrade, and the the text is a recent thing...

I love all the other new features with the upgrade though :)

thanks :)
 

·
Defunct
Joined
·
23,341 Posts
Discussion Starter #74
yenibey said:
Not sure if it's a bug or a desired change, but the icons at the bottom right of a post: 'edit', 'quick reply', 'quote', etc. are showing up as
(edit) (quick reply) (quote)
That's actually a feature. Before the upgrade we also had text labels, it's just a way to reduce the number of images that have to load on every page.
 

·
Registered
Joined
·
10,724 Posts
numerodix said:
That's actually a feature. Before the upgrade we also had text labels, it's just a way to reduce the number of images that have to load on every page.
Ah. That makes sense. 2-3 images on every post on a page can add up.

thanks
 

·
Registered
Joined
·
6,089 Posts
numerodix said:
That's actually a feature. Before the upgrade we also had text labels, it's just a way to reduce the number of images that have to load on every page.
If so, can we have a space between the two? Also, lets have it in [] instead of ()
Code:
[QU0TE]      [QUICK REPLY]     [PAYPAL ADAMS 100 EUROS]
Kinda like that.
 

·
Registered
Joined
·
12,237 Posts
None of the fancy features works for me.

Not bold, not italic, not the quote thingy...I can't even edit. I press the button, it doesn't respond.

Using Firefox. Someone fix. Me Tarzan, you Jane.
 

·
Registered
Joined
·
10,150 Posts
That's a problem we already had with the old vbulletin. Sometimes the system doesn't show one or two new posts and they can only be seen, like you said, in the posting reply screen. As soon as there are more posts on the new page of the thread, those 1-2 posts can be read in the normal view, too.

I don't think we ever found out what causes this.
 
61 - 80 of 1686 Posts
Status
Not open for further replies.
Top