Xtratime Community banner

Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
10,914 Posts
Discussion Starter #1
from bihweb.com

Nakon sto su Sliskovic i Pasalic dali ostavku nasu reprezentaciju napusta i nas najbolji igrac Barbarez. Ovu odluku je donio kako saznajemo iz protesta prema Savezu koji je vec najavio par lijevih imena za Sliskoviceve nasljednike. Nakon sto su Salihamidzic, Rahimic i jos par igraca odustali radi pritiska koji se vrsi na igrace od strane Saveza dizem bijelu zastavicu i povlacim se rekao je Barbarez u kasnim vecernjim satima nakon poraza od Madjarske. Zvao me je Iljo Dominkovic da kao kapitem dam svoje misljenje o njihovim kandidatima no alterantiva koju su ponudili je samoubistvo, izjavio je Barbarez.

Tako je rasulo reprezentacije kompletno a suska se da ce i Bolic i Misimovic prestati igrati za reprezentaciju iako se Bolic tek vratio s penzionog odmora.
:yuck:
 

·
Registered
Joined
·
10,914 Posts
Discussion Starter #3
I'm trying to get a confirmation for this, but I dont see why the admin at bihweb.com would make this up.
 

·
Registered
Joined
·
10,914 Posts
Discussion Starter #5
from bhfanaticos:

Nakon sto se pri samom zavrsetku sinosnje utakmice BiH i Madjarske u javnost digla prasina o navodnom povlacenju kapitena nase A selekcije i ujedno naseg zasigurno najboljeg tehnicara, Zvjezdana Misimovica, danas smo telefonksim putem dosli do Misketa i obavili kratak razgovor.

BHF: Po pitanju dali su istinite glasine koju su danas uzdrmale sve ljubitelje BH fudbala da se povlacite iz reprezentacije zajedno s kapitenom ?

ZM: Sa Barabarezom sam danas zajedno sletio u Minhen, on je otisao dalje za Leverkuzen, dok sam ja ostao u Minhenu, dakle za tako nesto ne znam odakle vam.
:thumbsup:

And I'm closing this too.
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top