Xtratime Community banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
1,887 Posts
Discussion Starter #1
Другари, од утре почнувам да испишувам една нова животна страница. Имено, донесов одлука своите студии да ги продолжам во странство, а тоа значи дека ќе морам да се откажам од позицијата forum manager овде.

Веќе подолго време од повеќе причини не сум активен на xt како порано, а одлуката да се откажам од оваа позиција ја имав донесено уште доста одамна. Меѓутоа требаше да решам да се преселам во друг град и држава за да успеам да ја победам мрзливоста и да отворам ваква тема. :D

Како и да е, на сите ви посакувам се најубаво во животот, многу успеси на македонскиот фудбал, и уште поголем напредок на овој форум. Само терајте како и до сега, игнорирајте ги идиотите и пробајте да ги сведете кавгите на минимум, па нема да пројде многу време пред нашиот форум да стане најголем и најквалитетен на xt. :)

Голем поздрав до сите!
 
U

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Witch nation ?? balkan region or in the west ?

good luck with the studying
 

·
Registered
Joined
·
2,101 Posts
Se najdobro!!!
Pozdrav
 

·
Registered
Joined
·
14,901 Posts
Have a good time, good luck and greetings :)
 

·
Registered
Joined
·
862 Posts
Good luck, and if you are going to Croatia, please hire a big black man to rape Hajduk Split.
 

·
Registered
Joined
·
960 Posts
NaMeK_Mk said:
Good luck, and if you are going to Croatia, please hire a big black man to rape Hajduk Split.
xD xD xD xD xD
 

·
Registered
Joined
·
152 Posts
NaMeK_Mk said:
Good luck, and if you are going to Croatia, please hire a big black man to rape Hajduk Split.
Beware, Hajduk Split could rape the black man together with ure friend haha:happy: :howler:
 
1 - 12 of 12 Posts
Top