Oblak - New selector of slovenia national team - Xtratime Community
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 38 (permalink) Old May 24th, 2004, 19:17 Thread Starter
Premier Player
 
black187's Avatar
 
Join Date: 04 2004
Location: Slovenia
Teams: Loving Arsenal, like Palermo
Posts: 1,710
Oblak - New selector of slovenia national team

Novi selektor nogometne reprezentance Slovenije je Branko Oblak. Nekdanji selektor Srečko Katanec je bil prvi izbor, a je ponudbo Rudija Zavrla zavrnil.

Srečko Katanec ne bo selektor Slovenije! Sedaj ni več dilem, saj je Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije (NZS) za naslednika Bojana Prašnikarja izbral BRANKA OBLAKA, ki je dosedaj opravljal naloge selektorja mladinske reprezentance. "Dobil sem mandat za razgovore s kandidati. Ponujalo se je več domačih in tujih strokovnjakov, prava sta bila le dva, in sicer Srečko Katanec in Branko Oblak. Prednost je zaradi imidža dobil Katanec, a je ponudbo zavrnil, medtem ko jo je Oblak sprejel," je pojasnil Rudi Zavrl, predsednik NZS. Pogodba 57-letnega Oblaka z NZS veže do konca kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Nemčiji, obstaja pa možnost podaljšanja. Od 17 članov IO se je glasovanja vzdržal le Rudi Bračič.

Victoria Concordia Crescit - Victory grows out of harmony
black187 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 38 (permalink) Old May 24th, 2004, 19:46
Premier Player
 
Join Date: 02 2001
Posts: 1,907
I would lie if I said I didn't want Srečko to come back, but this is a good choice as well ... at least for the senior team, the youngsters got 'outplayed' again. Good look to brane

Naprej Slovenija!
nina is offline  
post #3 of 38 (permalink) Old May 25th, 2004, 01:18
Rising Star
 
Join Date: 04 2003
Posts: 153
First of all HELO once again. I am back

About the new selector. I just hope that he would gain the support from the fans as well as from the players. But the most important is that NZS will support him 100%!
Fantastic is offline  
 
post #4 of 38 (permalink) Old May 25th, 2004, 06:29
International
 
Walter BC's Avatar
 
Join Date: 10 2001
Location: Bovec - SLOVENIJA
Teams: SLOVENIJA & Arsenal
Posts: 6,926
Well I always wanted Srecko to be the selektor again, no secrets there, he was and is my favourite!

But hey Oblak isn't a bad choice, I mean look what has he done with the young! I do feel sory for the young selections as they have lost a great coach.
I'm positive Brane will know how to deal with the situation. Now I don't expect any miracles from him, what I do expect and want from him to do is to establish the order in the team again, to set the hierarchy again, to build the kult of reprezentanca again! He must bring us back the lost dignity and to make players play for the team again. If he'll do that I'll be satisfied a lot. The results will than come.

And yes it's very important that he gains the full support of the fans too.

Brane will hold a press conference latter today.
P.S.
Fantastic it's great to have you back, just try to stick around!

SLOVENIJA


COME ON YOU GUNNERS!
Walter BC is offline  
post #5 of 38 (permalink) Old May 25th, 2004, 06:47
International
 
Walter BC's Avatar
 
Join Date: 10 2001
Location: Bovec - SLOVENIJA
Teams: SLOVENIJA & Arsenal
Posts: 6,926
Kdo je Oblak?

Nogometna zveza Slovenije je za novega selektorja članske nogometne reprezentance izbrala Branka Oblaka, legendo slovenskega nogometa.

Novi selektor slovenske nogometne reprezentance je Branko Oblak! Tisti Oblak, ki je v svoji karieri igral za Hajduk in Bayern, bil jugoslovanski reprezentant in igral tudi na svetovnem prvenstvu ter na poslovilni tekmi Peleja, kot trener pa je deloval pri Rudarju, Kopru, Olimpiji... Do včeraj je bil selektor mlade reprezentance, a jo je vodil le na štirih tekmah, saj je bil izbran za naslednika Bojana Prašnikarja. Sedaj je selektor članske reprezentance. Pred vami je predstavitev, ki so jo pri NZS napisali v čast njegovega izbora za najboljšega slovenskega nogometaša zadnjih petdesetih let.

Le malo slovenskim športnikom v moštvenih igrah je uspel preboj med najboljše na svetu. Če je bil Ivo Daneu najboljši košarkar na svetu ob koncu šestdesetih let, je bil Brane Oblak s svojim nogometnim mojstrstvom v sedemdesetih letih eden najboljših nogometašev na svetu.

V Rožni dolini v Ljubljani, kjer je stanoval Brane, sicer ni bilo nogometnega travnika, zato pa ga je še kot mladenica nogometna pot pripeljala na štadion Svobode na Viču. Kmalu so ga opazili pri takratnemu drugoligašu Olimpiji in na pobudo Nedeljka Gugolja, ki je treniral mladince, je prišel Brane leta 1965 k Olimpiji. Le-ta je nato postala prvič v svoji zgodovini jugoslovanski prvoligaš. Člansko moštvo je bilo izkušeno - na čelu pa so stali napadalci Frančeškin, Mladenovič, Zagorc, Arslanagič in Corn. Brane je igral na mestu levega krila, kjer je sicer kraljeval Rudi Corn. Dolgo je pri mladincih pridno treniral in nato odlično izkoristil že svojo prvo člansko priložnost. Dvajsetega maja 1966 mu je takratni trener Olimpije Branko Elsner dal priložnost na tekmi proti Partizanu v Beogradu.

Zagorc in Corn sta bila poškodovana,vskočila sta mladinca Popivoda in Oblak. Srečanje v Beogradu na štadionu JLA je neposredno prenašala tudi televizija - prvič v zgodovini slovenskega prvoligaškega nogometa. In glej ga zlomka; Olimpija, ki je na tej tekmi prvič in zadnjič igrala v rdečih dresih, je nepričakovano zmagala z 2:1. Oblak je osmešil takratne reprezentančne igralce Partizana Vasovića, Jusufija, Rašovića in Kovačevića, dosegel dva gola in bil najboljši igralec tekme. Blesteč debi ni ostal neopažen. Nogometni strokovnjaki so začeli občudovali ljubljanskega blondinca, ki je na levem krilu smešil branilce. Brane je v dresu Olimpije odigral 181 prvoligaških tekem in dosegel 33 golov. Zadnjega v zeleno-belem dresu junija 1973, zanimivo - ponovno proti beograjskemu Partizanu za Bežigradom. Oblak je postal eden največjih zvezdnikov jugoslovanskega nogometa. Imel pa je kar nekaj smole, saj je takrat v dresu Crvene zvezde na istem igralnem mestu igral Dragan Džajić, ki je slovel kot eden najboljših levih kril na svetu. Oblak je čakal in dočakal tudi reprezentančni debi.

Takratni selektor Vujadin Boškov ga je leta 1971 vpoklical za prijateljsko srečanje v Bukarešti proti Romuniji. Oblak je igral v drugem polčasu na položaju desnega krila in odigral odlično. Kasneje je kot nogometni reprezentant prepotoval svet, igral na poslovilni tekmi Brazilca Peleja leta 1972 v Riu de Janeiru, bil udeleženec svetovnega in evropskega prvenstva…V državni reprezentanci je do leta 1976, ko je proti Španiji v Zagrebu odigral zadnjo tekmo za "modre", nanizal 46 tekem in dosegel 6 golov. Njegova najbolj blesteča reprezentancna sezona je bila leta 1974. Na svetovnem prvenstvu v Nemčiji je igral vodilno vlogo v jugoslovanski reprezentanci, ki se je enakovredno kosala z najboljšimi ekipami sveta: Brazilijo, Škotsko, Nemčijo, Poljsko in Švedsko. Ob koncu prvenstva so Oblaka izbrali v idealno enajsterico svetovnega prvenstva. Pot poklicnega nogometaša je Oblaka iz Svobode in Olimpije, za katero je odigral osem sezon, vodila za dve leti v Split k Hajduku, s katerim je skupaj s Šurjakom, Jerkovićem, Mužinićem in Džonijem osvojil jugoslovansko prvenstvo in pokal.

Tudi v tujini je Brane Oblak blestel. V dresih Schalkeja 04 in slovitega Bayerna v takrat najmočnejši ligi na svetu. Igral je skupaj z Beckenbauerjem, Breitnerjem, Schwarzenbeckom, Abramczykom in Russmannom, takratnimi nemškimi reprezentanti, ki so bili svetovni prvaki. Ob zaključku igralske kariere je Oblak odigral še nekaj sezon v Avstriji in svojo kariero zaključil v osemdesetih letih. Brane Oblak je bil nogometni posebnež. Igralec, ki je bil s svojim slogom igre znanilec novih svetovnih nogometnih trendov. Soigralci se ga spominjajo kot nepopustljivega borca za vsako žogo od prve do zadnje minute. Njegove podaje so bile natančne, predložki za doseganje zadetkov filigranski. Še danes se ga radi spominjajo pravi ljubitelji nogometa v Ljubljani, Splitu, Gelsenkirchnu, Münchnu in drugod po svetu.

Čeprav kot trener (zaenkrat) še ni dosegel svetovne slave, goji sebi lasten, poseben način vodenja in priprave moštva. Tako poseben, kot je bil tudi njegov slog igre, ki je navduševal v sedemdesetih letih in ga je popeljal med največje mojstre nogometne igre na svetu.

-----------------------------------------------------------------------

A little on Brane.

SLOVENIJA


COME ON YOU GUNNERS!
Walter BC is offline  
post #6 of 38 (permalink) Old May 25th, 2004, 07:04
Star Player
 
Join Date: 05 2003
Posts: 2,705
Congratulations to Brane Oblak and to the NZS for making a good decision this time around I think we can expect great things from now, of course not right away, but in the near future I hope we can win our first match under him, which is the friendly in LJ against Serbia It will be great to see how we perform

Also, I read that Katanec rejected the offer from NZS. 'Zavrl admitted Oblak was chosen after former coach Katanec had turned down the position, saying: "Oblak has been an alternative for a long time, his work with the U21 team was good, so he is a logical choice." '

Well done Katanec
Janez is offline  
post #7 of 38 (permalink) Old May 25th, 2004, 09:50
Legend
 
OAnimal's Avatar
 
Join Date: 10 2002
Location: Bovec, Slovenia
Teams: Slovenia, Brazil, Russia, Korea, Vasco da Gama
Posts: 19,633
I don't know, I have the feeling that our FA screwed everything once again. OK, if Katanec rejected the offer, they had few options left. But taking Oblak away from our U21 NT, where he started doing wonderful job, well... I hope I am wrong.

BTW, nice to read your post again, Fantastic.

Caipirinha: 6 €
Brazilian NT shirt: 70 €
Flight to Rio de Janeiro: 400 €
Seeing Italian NT kicked out of major tournament: PRICELESS

Hatelist:
Juvemerdus
Partizan
Associazione Culo Milan
Lazio
Barcelona de mierda
Real de puta Madrid
Manchester Shitnated
Liverfool
Dinamo Kyiv
Panathinaikos
Olympique Marseille
Bayern
New England Shitriots
All NBA and NHL except Red Wings
OAnimal is offline  
post #8 of 38 (permalink) Old May 25th, 2004, 10:14
International
 
Walter BC's Avatar
 
Join Date: 10 2001
Location: Bovec - SLOVENIJA
Teams: SLOVENIJA & Arsenal
Posts: 6,926
Exactly OAnimal, this means a big lost for the U21 as Brane started a great work with them. Now who will get that job? The word is about Pušnik, he isn't a bad coach, but the youngsters just found someone they could trust and now this.

Sure it's OK for A NT to have shuch a man as selektor, but the future lies in the young, and its absolutels assential to have good coaches on that level.

Oblak does have my full support though!

SLOVENIJA


COME ON YOU GUNNERS!
Walter BC is offline  
post #9 of 38 (permalink) Old May 25th, 2004, 10:22
Legend
 
OAnimal's Avatar
 
Join Date: 10 2002
Location: Bovec, Slovenia
Teams: Slovenia, Brazil, Russia, Korea, Vasco da Gama
Posts: 19,633
Quote:
Originally posted by Walter BC
Exactly OAnimal, this means a big lost for the U21 as Brane started a great work with them. Now who will get that job? The word is about Pušnik, he isn't a bad coach, but the youngsters just found someone they could trust and now this.
Yes, I hope Pusnik gets the chance to prove he is worth to be a U21 NT coach.

Caipirinha: 6 €
Brazilian NT shirt: 70 €
Flight to Rio de Janeiro: 400 €
Seeing Italian NT kicked out of major tournament: PRICELESS

Hatelist:
Juvemerdus
Partizan
Associazione Culo Milan
Lazio
Barcelona de mierda
Real de puta Madrid
Manchester Shitnated
Liverfool
Dinamo Kyiv
Panathinaikos
Olympique Marseille
Bayern
New England Shitriots
All NBA and NHL except Red Wings
OAnimal is offline  
post #10 of 38 (permalink) Old May 25th, 2004, 13:28
International
 
Walter BC's Avatar
 
Join Date: 10 2001
Location: Bovec - SLOVENIJA
Teams: SLOVENIJA & Arsenal
Posts: 6,926
Maybe he will, who knows. I personaly would like to see Darko Milanic start doing some work, not necessary with the U21, but something. I belive Darko is someone we should count on in the future.

SLOVENIJA


COME ON YOU GUNNERS!
Walter BC is offline  
post #11 of 38 (permalink) Old May 25th, 2004, 19:24
Star Player
 
Join Date: 12 2001
Posts: 4,168
Quote:
Originally posted by OAnimal
I don't know, I have the feeling that our FA screwed everything once again. OK, if Katanec rejected the offer, they had few options left. But taking Oblak away from our U21 NT, where he started doing wonderful job, well... I hope I am wrong.
Well put. I totally agree.

As far as the U-21s are concerned: could it also be a solution to let his assistant take over instead of bringing in a new guy? Or will Oblak take all his assistants along to the A-squad?

ps: welcome back, fantastic.
binswhacker is offline  
post #12 of 38 (permalink) Old May 25th, 2004, 19:30
Legend
 
OAnimal's Avatar
 
Join Date: 10 2002
Location: Bovec, Slovenia
Teams: Slovenia, Brazil, Russia, Korea, Vasco da Gama
Posts: 19,633
Quote:
Originally posted by binswhacker
Well put. I totally agree.

As far as the U-21s are concerned: could it also be a solution to let his assistant take over instead of bringing in a new guy?
That could be an option, but frankly I don't know who are his assistants at U21. Also I can think of no reason why Popivoda and Irgolic (assistants at senior NT), who were here under Katanec and under Prasnikar, should leave now. So I guess Oblak's assistents will stay at U21.

Caipirinha: 6 €
Brazilian NT shirt: 70 €
Flight to Rio de Janeiro: 400 €
Seeing Italian NT kicked out of major tournament: PRICELESS

Hatelist:
Juvemerdus
Partizan
Associazione Culo Milan
Lazio
Barcelona de mierda
Real de puta Madrid
Manchester Shitnated
Liverfool
Dinamo Kyiv
Panathinaikos
Olympique Marseille
Bayern
New England Shitriots
All NBA and NHL except Red Wings
OAnimal is offline  
post #13 of 38 (permalink) Old May 25th, 2004, 19:35
Star Player
 
Join Date: 12 2001
Posts: 4,168
Quote:
Originally posted by OAnimal
That could be an option, but frankly I don't know who are his assistants at U21. Also I can think of no reason why Popivoda and Irgolic (assistants at senior NT), who were here under Katanec and under Prasnikar, should leave now. So I guess Oblak's assistents will stay at U21.
Could be. I guess it depends on habits and how much Oblak likes to keep a solid team of assistants around him.
binswhacker is offline  
post #14 of 38 (permalink) Old May 26th, 2004, 06:24
International
 
Walter BC's Avatar
 
Join Date: 10 2001
Location: Bovec - SLOVENIJA
Teams: SLOVENIJA & Arsenal
Posts: 6,926
Koliko bo zaslužil?

Bojan Prašnikar je kot nogometni selektor Slovenije bojda mesečno zaslužil milijon in pol, Braneta Oblaka pa naj bi plačevali z 10.000 evri.

Na Nogometni zvezi Slovenije (NZS) molčijo o tem, koliko bo z vodenjem članske reprezentance zaslužil novi selektor Branko Oblak. Na današnji tiskovni konferenci, na kateri se je trlo novinarjev in fotografov, da je Oblaku postalo vroče in se je sila potil, je kljub temu diplomatsko odgovoril na vprašanje, če je res, da bo na mesec zaslužil 10.000 evrov: "To sem slišal na Radiu Slovenija. Če bi bilo res, bi bilo sanjsko, sicer pa sploh še nisem podpisal pogodbe z NZS. Ko sem igral v Nemčiji igral za Bayern, sem imel takšno mesečno plačo, da sem lahko z njo kupil garsonjero v Ljubljani. S sedanjo celoletno selektorsko plačo pa ne bi mogel kupiti niti garsonjere."

------------------------------------------------------------------

Spremembe bodo

Danes se je javnosti na tiskovni konferenci NZS prvič predstavil novi selektor slovenske članske nogometne reprezentance - Branko Oblak.

Po Bojanu Prašnikarju, Srečku Katancu in Zdenku Verdeniku je Branko Oblak včeraj postal četrti selektor slovenske nogometne reprezentance. Nogometna zveza Slovenije (NZS) ga je za naslednika Prašnikarja izbrala po tem, ko je prvi kandidat Katanec ponudbo zavrnil. Oblak, najboljši slovenski nogometaš zadnjih 50 let, je tako stopil stopničko višje, saj se iz mladinske reprezentance seli v člansko. Pogodba med NZS in Oblakom začne veljati 1. junija, velja pa do konca kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2006 v Nemčiji. V pogodbi bo možnost avtomatičnega podaljšanja v primeru, da bosta obe strani zadovoljni s sodelovanjem.

"V čast mi je, da sem lahko selektor slovenske reprezentance," je za začetek na tiskovni konferenci NZS povedal Branko Oblak, nekdanji nogometaš Olimpije, Hajduka, Bayerna in Schalkeja, ter nadaljeval: "Ekipo želim kar najbolje pripraviti na naslednje EP, vendar kot vsako delo, potrebuje tudi delo z nogometno reprezentanco svoj čas. O načrtih za naprej zdaj ne morem govoriti, ker o vodenju članske A reprezentance še sploh nisem razmišljal. Najprej me čaka tekma z mlado reprezentanco proti Bosni in Hercegovini 8. junija, ki jo hočemo zmagati. Potem bom začel razmišljati naprej. Spoznam se na nogomet. Materiala za sestavo nove ekipe je dovolj tako med mladimi, kot tudi starejšimi igralci. Videti moram, kako se bo končalo državno prvenstvo, ta trenutek vam ne morem dati nobenega imena, ki bo zagotovo v ekipi. Smešno bi bilo, če bi bil recimo Maribor prvak in potem v izbrani vrsti ne bi bilo nobenega iz njihovega kluba. Iz mlajše selekcije bom tudi prav gotovo koga potegnil zraven, tudi s strokovnim kadrom sem bil zadovoljen, tako da se kdo od pomočnikov prav tako lahko znajde na klopi ob meni. Vsak trener ima svojo vizijo, svojo pot. Zanimajo me igralci, ki igrajo v svojih klubih, ne sedijo, takšni, ki veliko tečejo, tendenca drugod so visoki in hitri igralci. Mi teh nimamo. Če so visoki, so počasni. Slovenija je majhna, a kakovostnih igralcev je dovolj. Ne bom rekel, da bom zamenjal celotno postavo, dejstvo pa je, da bo do sprememb prišlo. Tisti, ki bo dober, bo igral. Želim graditi na borbenosti, saj to naši igralci imajo, če prinesejo s seboj še znanje, potem uspeh ne more izostati. Moje delo je le sestavljati igralce kot lego kocke in najti najboljšo kombinacijo. Reprezentance se ne bojim voditi, malo sem na začetku dvomil, kaj bo z mlado ekipo, a prepričan sem, da bodo pri NZS zame našli ustrezno zamenjavo. Čas bo pokazal svoje, zanimajo pa me predvsem dobre igre, čeprav seveda dajem prednost rezultatu." Dodajmo še to, da bo v četrtek Oblak praznoval svoj 57. rojstni dan, torej je s strani NZS dobil zares lepo darilo. Upajmo, da ga bo znal izkoristiti.

--------------------------------------------------------------------


He he, Brane is allready at it.

SLOVENIJA


COME ON YOU GUNNERS!
Walter BC is offline  
post #15 of 38 (permalink) Old May 26th, 2004, 07:22
Star Player
 
Join Date: 12 2001
Posts: 4,168
Eh, could you give me a short summary please?
binswhacker is offline  
post #16 of 38 (permalink) Old May 26th, 2004, 07:58
International
 
Walter BC's Avatar
 
Join Date: 10 2001
Location: Bovec - SLOVENIJA
Teams: SLOVENIJA & Arsenal
Posts: 6,926
OK just a quick one.

The first part is about his wage. It's alleged to be about 10000 euro, but he says he doesn't know anything about it yet but that it would be great if it was. He also says that back at his Bayern days he was able to buy an apartment in Ljubljana with a monthly pay, but now he couldn't do it with the wholle selektors wage.


The second part is about his presentation that was held yesterday. His contract starts on June 1st and lasts untill the end of the WC 2006 qualifiers with possible extension in case if both parties will be satisfied after that.
He says that he's honoured to be the selektor of our NT and that his job would be to prepere the team for the next EC the best way possible. First though he must still lead the U21 for one last time against Bosnia in June and after that he'll be ablet to fully concentrate on the job. Than he speaks about how he can't yet say who will play or not, but that we have enough good payers both young and older, and that he will bring some from the U21 and maybe his present assistants too. He says that there will be changes, that only those who are good will play. He wants to build on fighting where we are good at and if we add some quality and knowledge to it success can't fail. He also says he's not affraid of the job and that time will tell. He is mainly interested in good play but that of course good result comes first.
Brane will be 57 tomorrow.

SLOVENIJA


COME ON YOU GUNNERS!
Walter BC is offline  
post #17 of 38 (permalink) Old May 26th, 2004, 12:37
Premier Player
 
Join Date: 02 2001
Posts: 1,907
Do you guys know if he's pro ZZ, Pavlin&co. or contra? The 'bringing players from U21' sounds promising *crossingmyfingers*
nina is offline  
post #18 of 38 (permalink) Old May 26th, 2004, 12:56
International
 
Walter BC's Avatar
 
Join Date: 10 2001
Location: Bovec - SLOVENIJA
Teams: SLOVENIJA & Arsenal
Posts: 6,926
Quote:
Originally posted by nina
Do you guys know if he's pro ZZ, Pavlin&co. or contra? The 'bringing players from U21' sounds promising *crossingmyfingers*
Couldn't really say!:undecide: I belive he's more pro quality than anything, and if I'm right we should be up for good things under his rule!

Come on Brane, make us proud!

SLOVENIJA


COME ON YOU GUNNERS!
Walter BC is offline  
post #19 of 38 (permalink) Old May 26th, 2004, 12:58
Star Player
 
Join Date: 12 2001
Posts: 4,168
Quote:
Originally posted by Walter BC
OK just a quick one.

The first part is about his wage. It's alleged to be about 10000 euro, but he says he doesn't know anything about it yet but that it would be great if it was. He also says that back at his Bayern days he was able to buy an apartment in Ljubljana with a monthly pay, but now he couldn't do it with the wholle selektors wage.


The second part is about his presentation that was held yesterday. His contract starts on June 1st and lasts untill the end of the WC 2006 qualifiers with possible extension in case if both parties will be satisfied after that.
He says that he's honoured to be the selektor of our NT and that his job would be to prepere the team for the next EC the best way possible. First though he must still lead the U21 for one last time against Bosnia in June and after that he'll be ablet to fully concentrate on the job. Than he speaks about how he can't yet say who will play or not, but that we have enough good payers both young and older, and that he will bring some from the U21 and maybe his present assistants too. He says that there will be changes, that only those who are good will play. He wants to build on fighting where we are good at and if we add some quality and knowledge to it success can't fail. He also says he's not affraid of the job and that time will tell. He is mainly interested in good play but that of course good result comes first.
Brane will be 57 tomorrow.
Thanks, Walter.
binswhacker is offline  
post #20 of 38 (permalink) Old May 26th, 2004, 12:58
Legend
 
OAnimal's Avatar
 
Join Date: 10 2002
Location: Bovec, Slovenia
Teams: Slovenia, Brazil, Russia, Korea, Vasco da Gama
Posts: 19,633
From his interviews it is not possible to tell, if he is pro Zahovic or contra. But he said that he wants players who play in their clubs and who run a lot. Zahovic (currently) doesn't fulfill any of these criteria.

Caipirinha: 6 €
Brazilian NT shirt: 70 €
Flight to Rio de Janeiro: 400 €
Seeing Italian NT kicked out of major tournament: PRICELESS

Hatelist:
Juvemerdus
Partizan
Associazione Culo Milan
Lazio
Barcelona de mierda
Real de puta Madrid
Manchester Shitnated
Liverfool
Dinamo Kyiv
Panathinaikos
Olympique Marseille
Bayern
New England Shitriots
All NBA and NHL except Red Wings
OAnimal is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register NowIn order to be able to post messages on the Xtratime Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive. Try to avoid choosing short (like '1'), simple (like 'abcd') and easy to guess passwords (like a name of your favorite team, player, etc)! Complex and long enough passwords, that consists of random string of alphabet and numerical characters, are almost impossible to be stolen and misused.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-inCurrently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear ModePosting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome